Cap Horn degustace kakaa a čokolády s Claudio Corallo

Šéfkuchař: Flemming Laugesen

290 CZK včetně DPH za osobu

Poznejte svět jedinečného kakaa a čokolády, který Vám přímo z afrických plantáží přijede v rámci své návštěvy Česka představit Claudio Corallo.

Claudio Corallo je jediný tree-to-bar chocolatier na světě.  Celých 44 let se věnoval pěstování kávy a kakakových bobů v džungli a tuto zkušenost přenesl i do samotné výroby čokolády.

Ochutnáte pražené kakaové boby, 100% čokoládu, horkou čokoládu, UBRIC čokoládu 70% s rozinkami v kakaovém destilátu.

Poté bude následovat prezentace fotografií a videí z Flemmingovy cesty na plantáž Sao Tomé e Principe, doprovázená komentářem samotného Claudia.

Ke konci akce bude možné ochutnat různé druhy čokolád Claudio Corallo s možností zakoupení na místě.

Flemming Laugesen

Flemming sbíral své zkušenosti během dlouhých cest po Itálii, kde pečlivě sledoval každou fázi výroby vína. Po 15-ti letech intenzivního objevování, ji navštěvuje pravidelně jednou měsíčně a hledá další „neobjevené a nejlepší víno“. Jeho múzami jsou mnozí osvícení vinaři. Flemming pořádá kurzy, semináře a školení o vínech jak pro profesionály i soukromé osoby v šesti jazycích.

Další kurzy

21. 09. 2018

Men in the kitchen

22. 09. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou

24. 09. 2018

LA FINESTRA představuje: RYBY

25. 09. 2018

Rum na talíři

01. 10. 2018

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

02. 10. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou

04. 10. 2018

Základy RAW stravování

06. 10. 2018

Pikantní burgery jako z Dishe

Další podobné kurzy

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více

Originální zeleninová jídla

Originální zeleninová jídla

Michal Hromas

2 200 CZK

Více

Vaříme s lanýži

Vaříme s lanýži

Tomáš Černý

3 650 CZK

Více

Italské těstoviny podle Riccarda

Italské těstoviny podle Riccarda

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Pikantní burgery jako z Dishe

Pikantní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více

Základy RAW stravování

Základy RAW stravování

Jaroslav Pochop

2 900 CZK

Více

Hovězí steak není jen svíčková vol. 2!

Hovězí steak není jen svíčková vol. 2!

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Plody moře s Riccardem

Plody moře s Riccardem

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více