Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • RIcottové noky v kuřecím vývaru
  • Piemontské tajeriny s lanýži
  • Tortellini s pečenou omáčkou, máslem a šalvějí
  • Cannelloni s ricottou a špenátem

3 500 CZK včetně DPH za osobu

Přáli jste si další kurz těstovin s Riccardem a tak jsme ho pro vás připravili. Riccardo si nachystal dokonce pět druhů různé pasty s různými omáčkami, takže po absolvování tohoto kurzu se z vás zaručeně stanou mistři těstovin! 

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

12. 03. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

26. 03. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

15. 04. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

29. 04. 2019

Italské klasiky (ENG)

10. 05. 2019

Ryby a mořské plody ENG

03. 06. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Další podobné kurzy

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

Tomáš Juřík

3 500 CZK

Více

Tuňák od A do Z

Tuňák od A do Z

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Italské těstoviny s Riccardem

Italské těstoviny s Riccardem

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Degustační večeře s Claudio Corallo

Degustační večeře s Claudio Corallo

Riccardo Lucque

3 250 CZK

Více

Zimní burgery jako z Dishe

Zimní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

2 500 CZK

Více

Do Francie s Martinem

Do Francie s Martinem

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Objevte kouzlo lilku

Objevte kouzlo lilku

Michal Hromas

2 500 CZK

Více