Česká jídla z Kuchyně

Šéfkuchař: Marek Janouch

Jaké je menu?

Hovězí tatarák s česnekovým pyré a topinkou
American Pale Ale nebo India Pale lager
Králičí játra v sádle s bylinkami
New England IPA
Hovězí veverka na červeném víně a kořenové zelenině
Brown Ale
Kachní prso na červeném zelí
Bramborové placky
Saison
Kandovaná dýně se smetanou
Barley Wine

3 600 Kč včetně DPH za osobu

Zveme vás k plotně na českou klasiku. Co si budeme nalhávat, českou kuchyni všichni milujeme. Je to prostě základ, a i když  si dáme svíčkovou a kachnu jen svátečně, nedáme na ně dopustit. Dlouho jsme hledali lektora, který by připravil úžasný kurz na českou kuchyni. A teď máme hned dva! Šéfkuchař Marek Janouch a jeho zástupce Dalibor Křivánek z Kuchyně na Hradě se na kurz už moc těší.

Až tak, že si vymysleli hned pět jídel na menu. Tatarák bude, králík bude, kachna bude i placky budou! My se olizujeme až za ušima. Nemůžeme se dočkat, až bude v Laboratoriu stoupat pára nad hrnci, přivoníme a ochutnáme.
A jako v Kuchyni na hradě ani u nás nebude chybět skvělé pivo! Menu doprovodí degustace piv z českých minipivovarů, kterou povede naše milá sommeliérka Olga Romanová z BeerGeeku.

Laboratorio + Kuchyň na Hradě + BeerGeek = To je nejlepší možná kombinace. Bude to zážitek!

Marek Janouch

Marek začínal jako kuchař v úplně první o restauraci Ambiente v Mánesově ulici v roce 1997. Podílel se na rozjetí Lokálu v Dlouhé, tam působil 6 let, pomáhal rozjíždět další Lokály a v roce 2013 je dostal jako šéfkuchař Lokálů na starost. Je srdcem kuchař, u nabídky otevřít Kuchyň na Hradě neváhal ani vteřinu. Dnes má vlastní kuchyni s bezvadným týmem kuchařů, kterým šéfuje a nemůže být šťastnější. 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 Kč

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 Kč

Více

Thajská večeře od Sofie ENG

Thajská večeře od Sofie ENG

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Marek Bartoš

2 500 Kč

Více