České menu z Kuchyně II.

Šéfkuchař: Marek Janouch
Dalibor Křivánek
Olga Romanová

Jaké je menu?

Hovězí tatarák s česnekovým pyré a topinkou

Paštika z kuřecích jater

Hovězí veverka na červeném víně a kořenové zelenině s bramborovými plackami a pečenými bramborami

Mačkané jahody

3 600 Kč včetně DPH za osobu

Na českou kuchyni nedáme dopustit, je to prostě základ, všichni ji milujeme. Dlouho jsme hledali lektora, který by připravil úžasný kurz na českou kuchyni. A teď máme hned dva! Šéfkuchaře Kuchyně na Hradě Marka Janoucha a jeho kamaráda, šéfkuchaře restaurace Na Jitrách, Dalibora Křivánka.

Společně se potkali právě v Kuchyni a sestavili pro vás čtyřchodové menu, které odráží chuť české kuchyně. Klasikou, která nesmí chybět na menu je tatarák a paštika. Poté si uvaříme hovězí veverku na červeném víně a závěr bude jak se patří sladký, mačkaným jahodám jako od babičky neodoláte.

My už se nemůžeme se dočkat až bude v Laboratoriu stoupat pára nad hrnci, přivoníme a ochutnáme. Stejně jako v Kuchyni na Hradě ani u nás nebude chybět české pivo! Menu doprovodí degustace piv z českých minipivovarů, kterou povede naše milá sommeliérka Olga Romanová z BeerGeeku.

Laboratorio + Kuchyň na Hradě + BeerGeek = Intenzivní zážitek!

Termíny

Datum Stav Rezervace

Středa, 22. 04. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Marek Janouch

Marek začínal jako kuchař v úplně první o restauraci Ambiente v Mánesově ulici v roce 1997. Podílel se na rozjetí Lokálu v Dlouhé, tam působil 6 let, pomáhal rozjíždět další Lokály a v roce 2013 je dostal jako šéfkuchař Lokálů na starost. Je srdcem kuchař, u nabídky otevřít Kuchyň na Hradě neváhal ani vteřinu. Dnes má vlastní kuchyni s bezvadným týmem kuchařů, kterým šéfuje a nemůže být šťastnější. 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Dalibor Křivánek

Dalibor začal svoji kariéru v Ambiente v roce 2003 v Pasta Fresca v Celetné, poté přešel do michelinské La Degustation Boheme Bourgeoise, kde působil přes 6 let, z toho 3 roky jako zástupce šéfkuchaře Oldy Sahajdáka. Dalibor rozjížděl oblíbené Naše maso, působil jako šéfkuchař Pastacaffé. V roce 2018 dostal nabídku od Marka Janoucha, aby mu sekundoval v Kuchyni a tu nemohl odmítnout. Od roku 2019 je pánem kuchyně v restauraci Na Jitrách.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Olga Romanová

Pivo bylo jejím koníčkem už kdysi dávno, nejprve vařila pivo doma s manželem jako domovarníci. Ale chyběla jim taková vysněná pivotéka, ve které by byla k dostání i výjimečná piva, vzácné a raritní kousky. Pustili se do toho sami a naplno! Je to totiž, podle nich, jediný správný způsob existence - pokud máte rádi svoji práci, tak nepočítáte čas, prostě děláte s láskou to, co máte rádi. 

Další kurzy lektora/ky

31. 03. 2020

Hovězí, hovězí, hovězí!

Další volné kurzy

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky - zimní edice!

To nejlepší z Esky - zimní edice!

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Hovězí, hovězí, hovězí!

Hovězí, hovězí, hovězí!

Martin Kortus
Olga Romanová

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Asijská fermentace

Asijská fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Novinky z DISHE

Novinky z DISHE

Jiří Janouch

3 600 Kč

Více