Champagne

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Krevety

Champagne André Beaufort Réserve Polisy Brut

Foie Gras s flambovanými jablky Granny Smith

Champagne André Beaufort Réserve Ambonnay Grand Cru Brut

Blanquette de Veau s domácími těstovinami  

Champagne André Beaufort Rosé Ambonnay Grand Cru Brut Nature

Mangovo kokosový krém

Champagne André Beaufort Millésime 2010 Ambonnay Grand Cru Demi-Sec

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Šampaňské je lahodný nápoj, který dokáže osvěžit a potěšit všechny chuťové buňky. Je to nebeský nápoj plný hvězd, který rádi pijeme při oslavách nebo výjimečných příležitostech jako přípitek. Avšak některé šampaňské může být také víno, které je natolik zajímavé, plné chutí a komplexní, že může provázet celým večerem a dokonce se dá párovat ke kompletnímu menu. O tom se budete moci přesvědčit na novém kurzu Martina, který se nechal inspirovat svým kamarádem Pavlem Palasem. Pavel se zamiloval do šampaňského od malovinařů, které je mnohdy na roky dopředu vyprodané a je opravdu velmi těžké se k němu dostat. A právě takové šampaňské od jednoho jediného vinaře budeme ochutnávat, ale také s ním budeme vařit.

Práce se šampaňským vás bude bavit, my jsme z celého menu a párování nadšení. Věřte, že tento kurz ve vás zanechá intenzivní dojem, který jen tak nevyšumí.

Přijďte si užít mimořádný kurz na němž poteče šampaňské nejen do skleniček, ale i do hrnce.

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pátek, 10. 01. 2020, 16:30 - 20:30

Pavel Palas Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

01. 12. 2019

Zvěřina a pálenky

07. 02. 2020

Ladies with cocktails in the kitchen

25. 02. 2020

Men in the kitchen

13. 03. 2020

Rum na talíři

Další volné kurzy

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Pečení vánočního cukroví II.

Pečení vánočního cukroví II.

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Veganské cukroví

Veganské cukroví

Marcela Dulanská

3 300 Kč

Více

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Domácí listové těsto

Domácí listové těsto

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více