Champagne

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Krevety

Champagne André Beaufort Réserve Polisy Brut

Foie gras s flambovanými jablky Granny Smith

Champagne André Beaufort Réserve Ambonnay Grand Cru Brut

Blanquette de veau s domácími těstovinami  

Champagne André Beaufort Rosé Ambonnay Grand Cru Brut Nature

Mangovo-kokosový krém

Champagne André Beaufort Millésime 2010 Ambonnay Grand Cru Demi-Sec

3 900 Kč včetně DPH za osobu

Šampaňské je lahodný nápoj, který dokáže osvěžit a potěšit všechny chuťové buňky. Je to nebeský nápoj plný hvězd, který rádi pijeme při oslavách nebo výjimečných příležitostech jako přípitek. Avšak některé šampaňské může být také víno, které je natolik zajímavé, plné chutí a komplexní, že může provázet celým večerem, a dokonce se dá párovat ke kompletnímu menu. O tom se budete moci přesvědčit na novém kurzu Martina, který se nechal inspirovat svým kamarádem Pavlem Palasem. Pavel se zamiloval do šampaňského od malovinařů, které je mnohdy na roky dopředu vyprodané a je opravdu velmi těžké se k němu dostat. A právě takové šampaňské od jednoho jediného vinaře budeme ochutnávat, pít po celý večer, ale také s ním budeme vařit.

Práce se šampaňským Vás bude bavit, my jsme z celého menu a párování nadšení. Věřte, že tento kurz ve Vás zanechá intenzivní dojem, který jen tak nevyšumí.

Přijďte si užít mimořádný kurz, na němž poteče šampaňské nejen do skleniček, ale i do hrnce.

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pátek, 12. 02. 2021, 16:30 - 20:30

Pavel Palas Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

18. 02. 2021

Zvěřina a pálenky

09. 03. 2021

Ve stylu Grand Marnier

22. 03. 2021

Ladies with cocktails in the kitchen

Další volné kurzy

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Dim sum knedlíčky v novém kabátu!

Dim sum knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 Kč

Více

Zvěřina a pálenky

Zvěřina a pálenky

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více