Champagne

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Krevety

Champagne André Beaufort Réserve Polisy Brut

Foie Gras s flambovanými jablky Granny Smith

Champagne André Beaufort Réserve Ambonnay Grand Cru Brut

Blanquette de Veau s domácími těstovinami  

Champagne André Beaufort Rosé Ambonnay Grand Cru Brut Nature

Mangovo kokosový krém

Champagne André Beaufort Millésime 2010 Ambonnay Grand Cru Demi-Sec

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Šampaňské je lahodný nápoj, který dokáže osvěžit a potěšit všechny chuťové buňky. Je to nebeský nápoj plný hvězd, který rádi pijeme při oslavách nebo výjimečných příležitostech jako přípitek. Avšak některé šampaňské může být také víno, které je natolik zajímavé, plné chutí a komplexní, že může provázet celým večerem a dokonce se dá párovat ke kompletnímu menu. O tom se budete moci přesvědčit na novém kurzu Martina, který se nechal inspirovat svým kamarádem Pavlem Palasem. Pavel se zamiloval do šampaňského od malovinařů, které je mnohdy na roky dopředu vyprodané a je opravdu velmi těžké se k němu dostat. A právě takové šampaňské od jednoho jediného vinaře budeme ochutnávat, ale také s ním budeme vařit.

Práce se šampaňským vás bude bavit, my jsme z celého menu a párování nadšení. Věřte, že tento kurz ve vás zanechá intenzivní dojem, který jen tak nevyšumí.

Přijďte si užít mimořádný kurz na němž poteče šampaňské nejen do skleniček, ale i do hrnce.

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

02. 02. 2020

Zvěřina a pálenky

07. 02. 2020

Ladies with cocktails in the kitchen

25. 02. 2020

Men in the kitchen

13. 03. 2020

Rum na talíři

30. 03. 2020

Rum na talíři

05. 04. 2020

Men in the kitchen

Další volné kurzy

Zvěřina a pálenky

Zvěřina a pálenky

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky - zimní edice!

To nejlepší z Esky - zimní edice!

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Taro v Laboratoriu

Taro v Laboratoriu

Khanh Ta
Michal Černý

3 600 Kč

Více