Champagne

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Krevety

Champagne André Beaufort Réserve Polisy Brut

Foie gras s flambovanými jablky Granny Smith

Champagne André Beaufort Réserve Ambonnay Grand Cru Brut

Blanquette de veau s domácími těstovinami  

Champagne André Beaufort Rosé Ambonnay Grand Cru Brut Nature

Mangovo-kokosový krém

Champagne André Beaufort Millésime 2010 Ambonnay Grand Cru Demi-Sec

3 900 Kč včetně DPH za osobu

Šampaňské je lahodný nápoj, který dokáže osvěžit a potěšit všechny chuťové buňky. Je to nebeský nápoj plný hvězd, který rádi pijeme při oslavách nebo výjimečných příležitostech jako přípitek. Avšak některé šampaňské může být také víno, které je natolik zajímavé, plné chutí a komplexní, že může provázet celým večerem, a dokonce se dá párovat ke kompletnímu menu. O tom se budete moci přesvědčit na novém kurzu Martina, který se nechal inspirovat svým kamarádem Pavlem Palasem. Pavel se zamiloval do šampaňského od malovinařů, které je mnohdy na roky dopředu vyprodané a je opravdu velmi těžké se k němu dostat. A právě takové šampaňské od jednoho jediného vinaře budeme ochutnávat, pít po celý večer, ale také s ním budeme vařit.

Práce se šampaňským Vás bude bavit, my jsme z celého menu a párování nadšení. Věřte, že tento kurz ve Vás zanechá intenzivní dojem, který jen tak nevyšumí.

Přijďte si užít mimořádný kurz, na němž poteče šampaňské nejen do skleniček, ale i do hrnce.

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pátek, 12. 02. 2021, 16:30 - 20:30

Pavel Palas Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

27. 01. 2021

Rum na talíři

05. 02. 2021

Men in the kitchen

18. 02. 2021

Zvěřina a pálenky

09. 03. 2021

Ve stylu Grand Marnier

18. 03. 2021

Men in the kitchen

22. 03. 2021

Ladies with cocktails in the kitchen

Další volné kurzy

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Masopustní koblihy s Julianou

Masopustní koblihy s Julianou

Juliana Fischerová

3 300 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více