Chřestová sezóna je tady!

Šéfkuchař: Tomáš Černý

Jaké je menu?

  • Chřestový salát s pěnou z mozzarelly
  • Smažený zelený chřest s měkkým sýrem a dušenou šunkou
  • Bílá chřestová polévka s rajčaty a lískovými ořechy
  • Risotto "mantecato" s bílým chřestem, treskou a cibulovým chlebem

3 500 CZK včetně DPH za osobu

Chřestová sezóna je tady a proto by Vám rád Tomáš Černý v následujícím kurzu představil, proč se chřest nazývá kráslovskou zeleninou. Chřest už však není jen o risottu a polévce, to zajímavé teprve přijde!

Tomáš Černý

Po svém odchodu z Four Season kooperoval s Andresou Accordim při realizaci cateringových akcí, spolupracoval s úspěšnými šéfkuchaři jako Stefano Ciotti, Lucco Pompili a Moreno Cedroni či Riccardo Agostini. Pod jeho vedením získala restaurace La Finestra v roce 2012 ocenění St. Pelegrino za 2. místo v kategorii „evropská kuchyně“, poté pokračoval jako šéfkuchař v Bistro Kaprova.

 

Další kurzy

21. 09. 2018

Men in the kitchen

22. 09. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou

24. 09. 2018

LA FINESTRA představuje: RYBY

25. 09. 2018

Rum na talíři

01. 10. 2018

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

02. 10. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou

04. 10. 2018

Základy RAW stravování

06. 10. 2018

Pikantní burgery jako z Dishe

Další podobné kurzy

Zimní burgery jako z Dishe 2017

Zimní burgery jako z Dishe 2017

Jiří Janouch

3 000 CZK

Více

Thajská večeře od Sofie

Thajská večeře od Sofie

Sofia Smith

3 000 CZK

Více

Letní kurz grilování

Letní kurz grilování

Martin Kortus

3 500 CZK

Více

Tapas - Španělská inspirace

Tapas - Španělská inspirace

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Večeře s vinařstvím Pacina

Večeře s vinařstvím Pacina

Riccardo Lucque

2 900 CZK

Více

HOT & SPICY THAI

HOT & SPICY THAI

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

Božské dezerty z LA BOTTEGA

Božské dezerty z LA BOTTEGA

Daniele Combi

3 300 CZK

Více

Italská klasika

Italská klasika

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více