Tajemství chutí a vůní Asie

Šéfkuchař: Ondřej Hutník

Jaké je menu?

Thajský salát ze zelené papáji s hroznovým vínem, grilovaným hovězím pupkem, mátovou omáčkou a kešu ořechy v karamelu

Variace asijský závitků:

  • Vietnamské letní rolky s marinovanými krevetami, zeleninou, perilou a omáčkou Nuoc Cham
  • Závitky z rýžového papíru obalené v panko strouhance s pikantním lososem a mangovou majonézou

Bun s křupavým kantonským bůčkem, omáčkou sweet chilli, marinovanou okurkou, nakládaným zázvorem a smaženým česnekem

Sladká kokosová polévka s tapiokovými perličkami, karamelizovaným banánem, liči granátovým jablkem, praženým sezamem a arašídy

3 600 Kč včetně DPH za osobu

Bylinky, hoisin, kantonský bůček, papájový salát, kokosová polévka ... tohle menu je pecka a jestli máte rádi asijskou kuchyni, tak u něj nesmíte chybět. Bude to rozmanité, jak na chuťové kombinace, tak na vizuální prezentaci.

Šéfkuchař Ondra Hutník vaření miluje, baví jej hlavně asijská kuchyně pro její barevnost a pestrost. Vaření se mu doslova vrylo pod kůži, na těle má vytetované oblíbené suroviny a věci, co patří k vaření, protože to neodmyslitelně souvisí s jeho osobností. My vám slibujme, že jeho kurz s chutí a vůní Asie se vám také vryje pod kůži. Čekejte jen to nejlepší. Ondra vás naučí, jak si doma připravit oblíbená asijská jídla, jak okouzlit návštěvu nápady, prezentací a chutí.

Ondra se různým asijským kuchyním věnuje už opravdu dlouho, libuje si v zajímavých a originálních jídlech, která v jeho podání chutnají božsky. Zkušeností má na rozdávání, vařil 5 let v Mandarin Oriental Prague, střihl si zahraniční stáže včetně té v michelinské restauraci Yong Yi Ting. Od roku 2018 působil jako sous chef v restauraci Sia pod vedením šéfkuchaře Jiřího Štifta s nímž absolvoval cestu po Hongkongu a Taipeji, kde nasbírali novou inspiraci. Od  března Ondra kývl na novou výzvu a stal se šéfkuchař cateringu Toodway.

Děkujeme Made in Japan za nádobí, na kterém bude jídlo na kurzu servírováno.

 

Ondřej Hutník

S vařením začínal ve Skotsku, po návratu do Čech působil v Maze by Gordon Ramsay v hotelu Hilton old Town, Phenixu, V Zátiší, Čestru a hotelu Mandarin Oriental Prague - 5 let, z toho 2 roky jako zástupce šéfkuchaře. Na kontě má stáže v michelinských restauracích, od roku 2018 působil jako sous chef asijské restaurace Sia pod vedením Jiřího Štifta. Nyní působí jako šéfkuchař cateringu Toodway skupiny Together.

 

Další kurzy lektora/ky

26. 04. 2020

Chuť tradiční Asie

Další volné kurzy

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Hovězí, hovězí, hovězí!

Hovězí, hovězí, hovězí!

Martin Kortus
Olga Romanová

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Asijská fermentace

Asijská fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

České menu z Kuchyně II.

České menu z Kuchyně II.

Marek Janouch
Dalibor Křivánek
Olga Romanová

3 600 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více