Tajemství chutí a vůní Asie

Šéfkuchař: Ondra Hutník

Jaké je menu?

Thajský salát ze zelené papáji s hroznovým vínem, grilovaným hovězím pupkem, mátovou omáčkou a kešu ořechy v karamelu

Variace asijský závitků:

  • Vietnamské letní rolky s marinovanými krevetami, zeleninou, perilou a omáčkou Nuoc Cham
  • Závitky z rýžového papíru obalené v panko strouhance s pikantním lososem a mangovou majonézou

Bun s křupavým kantonským bůčkem, omáčkou sweet chilli, marinovanou okurkou, nakládaným zázvorem a smaženým česnekem

Sladká kokosová polévka s tapiokovými perličkami, karamelizovaným banánem, liči granátovým jablkem, praženým sezamem a arašídy

3 600 Kč včetně DPH za osobu

Bylinky, hoisin, kantonský bůček, papájový salát, kokosová polévka ... tohle menu je pecka a jestli máte rádi asijskou kuchyni, tak u něj nesmíte chybět. Bude to rozmanité, jak na chuťové kombinace, tak na vizuální prezentaci.

Šéfkuchař Ondra Hutník vaření miluje, baví jej hlavně asijská kuchyně pro její barevnost a pestrost. Vaření se mu doslova vrylo pod kůži, na těle má vytetované oblíbené suroviny a věci, co patří k vaření, protože to neodmyslitelně souvisí s jeho osobností. My vám slibujme, že jeho kurz s chutí a vůní Asie se vám také vryje pod kůži. Čekejte jen to nejlepší. Ondra vás naučí, jak si doma připravit oblíbená asijská jídla, jak okouzlit návštěvu nápady, prezentací a chutí.

Ondra se různým asijským kuchyním věnuje už opravdu dlouho, libuje si v zajímavých a originálních jídlech, která v jeho podání chutnají božsky. Zkušeností má na rozdávání, vařil 5 let v Mandarin Oriental Prague, střihl si zahraniční stáže včetně té v michelinské restauraci Yong Yi Ting. Od roku 2018 působil jako sous chef v restauraci Sia pod vedením šéfkuchaře Jiřího Štifta s nímž absolvoval cestu po Hongkongu a Taipeji, kde nasbírali novou inspiraci. Od  března Ondra kývl na novou výzvu a stal se šéfkuchař cateringu Toodway.

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pátek, 04. 10. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Ondra Hutník

Ondra začal s vařením ve Skotsku, kde sbíral zkušenosti v několika hotelech. Po návratu do Česka vedly jeho první kroky do restaurace Maze by Gordon Ramsay v hotelu Hilton old Town. Poté již zamířil na pozici sous chefa do restaurace Phenix, která byla tehdy oblíbenou stálicí v gastronomickém světě. Další štací byla restaurace V Zátiší a následně restaurace Čestr z řetězce Ambiente. Odtud přestoupil do hotelu Mandarin Oriental Prague, kde strávil 5 let a z toho poslední 2 roky na pozici zástupce šéfkuchaře. Ondra mezitím stihl i zahraniční stáže v tříhvězdičkové restauraci v Kodani Geranium a v Šanghaji v hotelu Mandarin Oriental v restauraci Yong Yi Ting, která je oceňená 1 michelinskou hvězdou. Od roku 2018 působil jako sous chef v asijské restauraci Sia pod vedením šéfkuchaře Jiřího Štifta. S ním také absolvoval cestu po Hongkongu a Taipeji, kde sbírali nové zkušenosti a inspiraci. V březnu tohoto roku kývl na novou výzvu a stal se šéfkuchař cateringu Toodway skupiny Together.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Cesta chleba s Maškrtnicí

Cesta chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 600 Kč

Více

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více

Domácí listové těsto

Domácí listové těsto

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více