Čokoládový dort pro každou příležitost

Šéfkuchař: Xavier Carchenilla

Jaké je menu?

Rychlý a extra čokoládový dort

Jak na nadýchaný korpus a bohatě čokoládový krém

Temperování čokolády 

Ukázka různých čokoládových ozdob

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Chcete se naučit upéct ten nejlepší čokoládový dort, kterým zaručeně zazáříte a jeho pečení vám nezabere několik hodin? Aby se pokaždé povedl, byl tak akorát sladký a obsahoval kvalitní a dostupné ingredience?Pokud Ano, jste tu správně. Společně si takový dort připravíme krok po kroku, od nadýchaného a krásně vláčného korpusu, po bohatě čokoládový krém až k temperaci čokolády, výrobě polevy a různých čokoládových ozdob, které jistě využijete i u jiných receptů.

Naučíme vás techniky míchání, práci s teplotami a různé cukrářské techniky a triky, se kterými, bude vaše pečení vždy excelentní a úspěšné.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 12. 03. 2022, 10:00 - 15:00

Volno

Xavier Carchenilla

Xavier je známý pâtissier a gurmán, jehož jméno se skloňuje s francouzskou, ale hlavně s poctivou cukrařinou. Kdo ochutnal Xaviera Croissanty, dezerty a pečivo ve vyhlášených pražských podnicích, už ví, jaká se v nich nachází hloubka znalostí, zkušeností a vášně. Jako profesionální cukrář započal svou dráhu hned po specializovaných studiích cukrařiny ve Francii a ve Španělsku. Své pevné základy pak prohloubil v Michelin restauracích, v luxusních hotelech, známých cukrárnách a pekárnách ve Francii, Španělsku, Londýně, na Novém Zélandu a v Čechách. Nyní učí základy cukrařiny všechny nadšence ve svém vzdělávacím projektu Sweet Flow.

Další kurzy lektora/ky

29. 01. 2022

Pekař nepeče jen housky

12. 02. 2022

Sweet Flow odpaluje těsto

Další volné kurzy

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus
Milan Zaleš

3 300 Kč

Více

Seafood a Champagne s Riccardem

Seafood a Champagne s Riccardem

Riccardo Lucque

3 500 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Pekař nepeče jen housky

Pekař nepeče jen housky

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus
Filip Jančárek

3 300 Kč

Více