Božské dezerty z LA BOTTEGA

Šéfkuchař: Daniele Combi

Jaké je menu?

  • Gianduiotto
  • Chocolate Mousse
  • Mango & Passion Fruit
  • Oriente

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Laboratorio vám představuje nový koncept kurzu vaření a to cukrářský kurz, kde si vyrobíte vše od A do Z a proniknete do tajů cukrářského světa. Tento kurz trvá 7 hodin! Připravte si chuťové pohárky a píli, bude to božsky návykové a sladké! Na své si přijde každý, milovník sladkého, zkušený cukrář i profesionál.

Tímto kurzem Vás provede ten nejpovolanější, italský šéfcukrář sítě La Collezione a La Bottega Daniele Combi. Během kurzu se seznámíme s kompletní přípravou těch nejlepších dezertů a bestsellerů La Collezione.

Na kurzu se naučíme pracovat s moderními silikonovými formami a ráfky, připravíme si různé korpusy a křupavé vrstvy dezertů i v bezlepkové verzi, dále krémy, mousse, ganache, confit i polevy. Ochutnáme nové druhy exkluzivních čokolád Valrhona. Ukážeme si, jak připravit glazuru a její aplikaci a jak dezerty jednoduše, ale elegantně ozdobit podle moderních trendů.

 

 

 

 

 

 

 

Daniele Combi

Daniele Combi je předním cukrářem všech sítí La Bottega. Narodil se v italském městě Lecco. Již od dětství sbíral zkušenosti v rodinné cukrářské výrobně u strýce Antonia Anselmi v Lombardii. Od roku 2012 pracoval jako šéfcukrář v La Bottega di Finestra a od roku 2015 pro vás každý den připravuje ty nejlepší italské dezerty v La Bottega v Tusarově ulici. 

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

26. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

26. 02. 2019

Men in the kitchen

03. 03. 2019

Workshop ANATOMIE DORTU

04. 03. 2019

The Best of La Finestra

05. 03. 2019

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

07. 03. 2019

Taro v Laboratoriu

Další podobné kurzy

Všechny chutě moře

Všechny chutě moře

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Česká jídla z Kuchyně

Česká jídla z Kuchyně

Marek Janouch

3 600 CZK

Více

Vaříme v březnu

Vaříme v březnu

Martin Kortus

2 500 CZK

Více

Lanýžová večeře s Riccardem

Lanýžová večeře s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

2 900 CZK

Více

Italské těstoviny podle Riccarda

Italské těstoviny podle Riccarda

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 CZK

Více

Nesnídejte jen ráno!

Nesnídejte jen ráno!

Martin Kortus

1 900 CZK

Více