Božské dezerty z LA BOTTEGA

Šéfkuchař: Daniele Combi

Jaké je menu?

  • Gianduiotto
  • Chocolate Mousse
  • Mango & Passion Fruit
  • Oriente

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Laboratorio vám představuje nový koncept kurzu vaření a to cukrářský kurz, kde si vyrobíte vše od A do Z a proniknete do tajů cukrářského světa. Tento kurz trvá 7 hodin! Připravte si chuťové pohárky a píli, bude to božsky návykové a sladké! Na své si přijde každý, milovník sladkého, zkušený cukrář i profesionál.

Tímto kurzem Vás provede ten nejpovolanější, italský šéfcukrář sítě La Collezione a La Bottega Daniele Combi. Během kurzu se seznámíme s kompletní přípravou těch nejlepších dezertů a bestsellerů La Collezione.

Na kurzu se naučíme pracovat s moderními silikonovými formami a ráfky, připravíme si různé korpusy a křupavé vrstvy dezertů i v bezlepkové verzi, dále krémy, mousse, ganache, confit i polevy. Ochutnáme nové druhy exkluzivních čokolád Valrhona. Ukážeme si, jak připravit glazuru a její aplikaci a jak dezerty jednoduše, ale elegantně ozdobit podle moderních trendů.

 

 

 

 

 

 

 

Daniele Combi

Daniele Combi je předním cukrářem všech sítí La Bottega. Narodil se v italském městě Lecco. Již od dětství sbíral zkušenosti v rodinné cukrářské výrobně u strýce Antonia Anselmi v Lombardii. Od roku 2012 pracoval jako šéfcukrář v La Bottega di Finestra a od roku 2015 pro vás každý den připravuje ty nejlepší italské dezerty v La Bottega v Tusarově ulici. 

Další kurzy

18. 12. 2018

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

11. 01. 2019

Men in the kitchen

14. 01. 2019

LA FINESTRA představuje: MASO

15. 01. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

18. 01. 2019

Ryby a mořské plody ENG

19. 01. 2019

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

21. 01. 2019

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

26. 01. 2019

Cesta chleba s Maškrtnicí

Další podobné kurzy

Máme sezónu chřestu!

Máme sezónu chřestu!

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

B&B - Burgery a bourbon v Aromi

B&B - Burgery a bourbon v Aromi

Jiří Janouch

2 900 CZK

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

To nejlepší z české kuchyně!

To nejlepší z české kuchyně!

Martin Kortus

2 000 CZK

Více

Netradiční sushi

Netradiční sushi

Julek Surmaj

3 300 CZK

Více

Nesnídejte jen ráno!

Nesnídejte jen ráno!

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Božské dezerty z LA BOTTEGA

Božské dezerty z LA BOTTEGA

Daniele Combi

3 300 CZK

Více

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více