Božské dezerty z LA BOTTEGA

Šéfkuchař: Daniele Combi

Jaké je menu?

Gianduiotto
Chocolate Mousse
Mango & Passion Fruit
Oriente

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Laboratorio vám představuje nový koncept kurzu vaření a to cukrářský kurz, kde si vyrobíte vše od A do Z a proniknete do tajů cukrářského světa. Tento kurz trvá 7 hodin! Připravte si chuťové pohárky a píli, bude to božsky návykové a sladké! Na své si přijde každý, milovník sladkého, zkušený cukrář i profesionál.

Tímto kurzem Vás provede ten nejpovolanější, italský šéfcukrář sítě La Collezione a La Bottega Daniele Combi. Během kurzu se seznámíme s kompletní přípravou těch nejlepších dezertů a bestsellerů La Collezione.

Na kurzu se naučíme pracovat s moderními silikonovými formami a ráfky, připravíme si různé korpusy a křupavé vrstvy dezertů i v bezlepkové verzi, dále krémy, mousse, ganache, confit i polevy. Ochutnáme nové druhy exkluzivních čokolád Valrhona. Ukážeme si, jak připravit glazuru a její aplikaci a jak dezerty jednoduše, ale elegantně ozdobit podle moderních trendů.

 

 

 

 

 

 

 

Daniele Combi

Daniele Combi je předním cukrářem všech sítí La Bottega. Narodil se v italském městě Lecco. Již od dětství sbíral zkušenosti v rodinné cukrářské výrobně u strýce Antonia Anselmi v Lombardii. Od roku 2012 pracoval jako šéfcukrář v La Bottega di Finestra a od roku 2015 pro vás každý den připravuje ty nejlepší italské dezerty v La Bottega v Tusarově ulici. 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 Kč

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 Kč

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Marek Bartoš

2 500 Kč

Více

Letní piknik

Letní piknik

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

B&B - Burgery a bourbon v zahradě

B&B - Burgery a bourbon v zahradě

Jiří Janouch

3 300 Kč

Více

Menu z ohně v zahradě

Menu z ohně v zahradě

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Saláty v zahradě

Saláty v zahradě

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více