Božské dezerty z LA BOTTEGA

Šéfkuchař: Daniele Combi

Jaké je menu?

  • Gianduiotto
  • Chocolate Mousse
  • Mango & Passion Fruit
  • Oriente

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Laboratorio vám představuje nový koncept kurzu vaření a to cukrářský kurz, kde si vyrobíte vše od A do Z a proniknete do tajů cukrářského světa. Tento kurz trvá 7 hodin! Připravte si chuťové pohárky a píli, bude to božsky návykové a sladké! Na své si přijde každý, milovník sladkého, zkušený cukrář i profesionál.

Tímto kurzem Vás provede ten nejpovolanější, italský šéfcukrář sítě La Collezione a La Bottega Daniele Combi. Během kurzu se seznámíme s kompletní přípravou těch nejlepších dezertů a bestsellerů La Collezione.

Na kurzu se naučíme pracovat s moderními silikonovými formami a ráfky, připravíme si různé korpusy a křupavé vrstvy dezertů i v bezlepkové verzi, dále krémy, mousse, ganache, confit i polevy. Ochutnáme nové druhy exkluzivních čokolád Valrhona. Ukážeme si, jak připravit glazuru a její aplikaci a jak dezerty jednoduše, ale elegantně ozdobit podle moderních trendů.

 

 

 

 

 

 

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 03. 11. 2018, 10:00 - 17:00

Obsazeno

Daniele Combi

Daniele Combi je předním cukrářem všech sítí La Bottega. Narodil se v italském městě Lecco. Již od dětství sbíral zkušenosti v rodinné cukrářské výrobně u strýce Antonia Anselmi v Lombardii. Od roku 2012 pracoval jako šéfcukrář v La Bottega di Finestra a od roku 2015 pro vás každý den připravuje ty nejlepší italské dezerty v La Bottega v Tusarově ulici. 

Další kurzy

22. 10. 2018

Rum na talíři

26. 10. 2018

LA FINESTRA představuje: MASO

27. 10. 2018

Cesta chleba s Maškrtnicí

29. 10. 2018

To nejlepší z Marche s Riccardem

05. 11. 2018

Men in the kitchen

12. 11. 2018

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

13. 11. 2018

Sexy zelenina

15. 11. 2018

Lanýžová večeře s Riccardem

Další podobné kurzy

Lanýžové menu s Riccardem

Lanýžové menu s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více

Zimní burgery jako z Dishe

Zimní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

2 500 CZK

Více

Plody moře s Riccardem

Plody moře s Riccardem

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Používáme řepu v celém menu

Používáme řepu v celém menu

Tomáš Černý

2 900 CZK

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Italská klasika

Italská klasika

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Jarní masové recepty

Jarní masové recepty

Tomáš Černý

3 500 CZK

Více

Thajská večeře od Sofie

Thajská večeře od Sofie

Sofia Smith

3 000 CZK

Více