Dim sum knedlíčky v novém kabátu!

Šéfkuchař: Ladislav Dvořák

Jaké je menu?

Krevetové knedlíčky v pšeničném bezlepkovém těstě

S’-čchuanské vepřové knedlíčky

Houbové knedlíčky (čerstvé shitake, sušené shitake, Jidášovo ucho)

S’-čchuanská omáčka

Houbová omáčka

 

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Pro milovníky asijské kuchyně přichází další kurz tradičních čínských dim sum knedlíčků. Naučíme se pracovat s těsty, ukážeme si několik druhů náplní a vyzkoušíme i různé způsoby přípravy. Těšit se můžete nejen na vaření, ale i na vyprávění z cest po Asii!

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Úterý, 03. 11. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Ladislav Dvořák

Klíčovou roli v jeho kariéře sehrála pětiletá zkušenost v restauraci Essensia (dnešní Spices) hotelu Mandarin Oriental Prague. Prošel si stážemi v Sala Rim Naam v Bangkoku, kde se naučil moderní thajskou kuchyni, následovala stáž v Londýně v Dinner by Heston Blumenthal. Pracoval na Šumavě U Štěpána či v Babiččině zahradě. Založil pop-up projekt s dim sum knedlíčky TamarindTree.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Lehké podzimní menu (ONLINE)

Lehké podzimní menu (ONLINE)

Martin Kortus

490 Kč

Více

Riccardův Chef’s Table s lanýži

Riccardův Chef’s Table s lanýži

Riccardo Lucque

5 000 Kč

Více

Vaříme s Martinem (ONLINE)

Vaříme s Martinem (ONLINE)

Martin Kortus

490 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

Riccardo Lucque

490 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více