DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

Šéfkuchař: Ladislav Dvořák

Jaké je menu?

  • Krevetové knedlíčky v pšeničném bezlepkovém těstě
  • Sečuánské vepřové knedlíčky
  • Houbové knedlíčky (čerstvé shitake, sušené shitake, Jidášovo ucho)

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Pro milovníky asijské kuchyně přichází další kurz tradičních čínských dim sum knedlíčků. Naučíme se pracovat s těsty, ukážeme si několik druhů náplní a vyzkoušíme i různé druhy přípravy. Těšit se můžete nejen na vaření, ale i na vyprávění z cest po Asii!

 

Ladislav Dvořák

Klíčovou roli v jeho kariéře sehrála pětiletá zkušenost v restauraci Essensia (dnešní Spices) hotelu Mandarin Oriental Prague. Prošel si stážemi v Sala Rim Naam v Bangkoku, kde se naučil moderní thajskou kuchyň, následovala stáž v Londýně v Dinner by Heston Blumenthal. Pracoval na Šumavě U Štěpána nebo v Babiččině zahradě v Průhonicích. Založil pop-up projekt s dim sum knedlíčky TamarindTree.

Další kurzy

22. 10. 2018

Rum na talíři

26. 10. 2018

LA FINESTRA představuje: MASO

27. 10. 2018

Cesta chleba s Maškrtnicí

29. 10. 2018

To nejlepší z Marche s Riccardem

03. 11. 2018

Božské dezerty z LA BOTTEGA

05. 11. 2018

Men in the kitchen

12. 11. 2018

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

13. 11. 2018

Sexy zelenina

Další podobné kurzy

Jarní masové recepty

Jarní masové recepty

Tomáš Černý

3 500 CZK

Více

Italská klasika

Italská klasika

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

To nejlepší z Jeruzaléma!

To nejlepší z Jeruzaléma!

Michal Hromas

2 500 CZK

Více

HOT & SPICY THAI

HOT & SPICY THAI

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

Originální zeleninová jídla

Originální zeleninová jídla

Michal Hromas

2 200 CZK

Více

Příprava čerstvých těstovin

Příprava čerstvých těstovin

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Letní menu jako vyšité!

Letní menu jako vyšité!

Martin Kortus

950 CZK

Více

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu

Riccardo Lucque

4 900 CZK

Více