Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Šéfkuchař: Leonardo di Clemente

Jaké je menu?

Restované mušle sv. Jakuba a chobotnice s pyré z bílých fazolí a parmské šunky
Ravioli s lososovitým pstruhem a hráškovým pyré
Makrela s krevetami, artyčoky a gazpachem z červeného zelí
Pistáciová panna cotta, mandlová sušenka a jahodovo- mátový sorbet

3 600 Kč včetně DPH za osobu

Italská kuchyně je tak krásně barevná a různorodá. Nabízí tolik chutí, vůní a zážitků, že je nemožné, aby vám tohle všechno předvedl jen náš Riccardo. Hledali jsme proto dalšího špičkového italského kuchaře, který se s láskou a vášní stane posilou našeho lektorského týmu. Protože Riccardo nám všem nastavil laťku hodně vysoko, bylo těžké najít někoho, kdo bude splňovat všechna naše kritéria. Leonardo je nejen splnil, ale totálně nás dostal svým talentem.  My se nemůžeme dočkat, až nám všem ukáže další kousek Itálie z jeho pohledu. Těšit se můžete na delikátní rybí a mořské speciality. Leonardo vám předá spoustu užitečných rad, například jak na chobotnici, aby nikdy nebyla tuhá, jak správně připravit mušle či pracovat s artyčoky. Vrhneme se na přípravu čerstvých plněných těstovin, netradiční surovinu pro přípravu klasického gazpacha i absolutně vyladěný dezert plný textury, křupnutí i osvěžení. 

Kurz bude probíhat v anglickém jazyce.

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Úterý, 18. 06. 2019, 16:30 - 20:30

Flemming Laugesen Volno

Leonardo di Clemente

Šéfkuchař restaurace CottoCrudo, hotelu Four Seasons sklízí se svým týmem jedno uznání za druhým. Jako jeden z nejrespektovanějších kuchařů své generace, je nejšťastnější, když tvoří tradiční jídla okořeněná středomořím. Za svou kariéru vařil ve Švýcarsku,Velké Británii, Japonsku a učil na jednom z nejprestižnějších gastronomických institutů Boscolo Etoile Academy. 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 Kč

Více

Thajská večeře od Sofie ENG

Thajská večeře od Sofie ENG

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Marek Bartoš

2 500 Kč

Více

Letní piknik

Letní piknik

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více