Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Šéfkuchař: Leonardo di Clemente

Jaké je menu?

Restované mušle sv. Jakuba a chobotnice s pyré z bílých fazolí a parmské šunky
Ravioli s lososovitým pstruhem a hráškovým pyré
Makrela s krevetami, artyčoky a gazpachem z červeného zelí
Pistáciová panna cotta, mandlová sušenka a jahodovo- mátový sorbet

3 600 Kč včetně DPH za osobu

Italská kuchyně je tak krásně barevná a různorodá. Nabízí tolik chutí, vůní a zážitků, že je nemožné, aby vám tohle všechno předvedl jen náš Riccardo. Hledali jsme proto dalšího špičkového italského kuchaře, který se s láskou a vášní stane posilou našeho lektorského týmu. Protože Riccardo nám všem nastavil laťku hodně vysoko, bylo těžké najít někoho, kdo bude splňovat všechna naše kritéria. Leonardo je nejen splnil, ale totálně nás dostal svým talentem.  My se nemůžeme dočkat, až nám všem ukáže další kousek Itálie z jeho pohledu. Těšit se můžete na delikátní rybí a mořské speciality. Leonardo vám předá spoustu užitečných rad, například jak na chobotnici, aby nikdy nebyla tuhá, jak správně připravit mušle či pracovat s artyčoky. Vrhneme se na přípravu čerstvých plněných těstovin, netradiční surovinu pro přípravu klasického gazpacha i absolutně vyladěný dezert plný textury, křupnutí i osvěžení. 

Kurz bude probíhat v anglickém jazyce.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Úterý, 02. 04. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Leonardo di Clemente

Šéfkuchař restaurace CottoCrudo, hotelu Four Seasons sklízí se svým týmem jedno uznání za druhým. Jako jeden z nejrespektovanějších kuchařů své generace, je nejšťastnější, když tvoří tradiční jídla okořeněná středomořím. Za svou kariéru vařil ve Švýcarsku,Velké Británii, Japonsku a učil na jednom z nejprestižnějších gastronomických institutů Boscolo Etoile Academy. 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 Kč

Více

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Do Francie s Martinem

Do Francie s Martinem

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: MASO

LA FINESTRA představuje: MASO

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Degustace piv s BeerGeek

Degustace piv s BeerGeek

Olga Romanová

1 500 Kč

Více

Maršálkovy sladké chlebíčky

Maršálkovy sladké chlebíčky

Josef Maršálek

4 950 Kč

Více

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Sladké kynuté pečivo

Sladké kynuté pečivo

Juliana Fischerová

3 300 Kč

Více