Dýně 4x jinak

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Pečený dýňový salát s červenými paprikami, špenátem a piniovými semínky

Dýňové risotto se šalvějí

Dýňové ravioly s oříškovým máslem a šalvějí

Dýně jako dezert (překvapení)

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Nejčastější otázka, kterou na podzim všichni slýcháme, je: „Co uvařit z dýně kromě polévky?“

Proto jsme společně s šéfkuchařem naší školy vaření připravili kurz, po kterém již nikdy nebudete váhat!

Na kurzu se naučíte zpracovat dýni na čtyři různé způsoby. Začneme u lehkého salátu z pečené dýně a budeme pokračovat k italské klasice – risottu a raviolám z čerstvého těsta. Nakonec přijde na řadu dezert. Ten si pro Vás Martin nechal jako překvapení. Věřte, že po kurzu si se zpracováním dýně poradíte se vší elegancí. Výsledek bude vždy jedinečný.

 

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

19. 10. 2022

Rum na talíři

25. 10. 2022

Gin menu

02. 11. 2022

Ve stylu Grand Marnier

11. 11. 2022

Svatomartinské menu

16. 11. 2022

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

Další volné kurzy

Jak se vaří v  Next Door by Imperial

Jak se vaří v  Next Door by Imperial

Zdeněk Pohlreich

5 000 Kč

Více

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Týna Roubitschek

3 300 Kč

Více

Mexiko s Rodrigem (ENG)

Mexiko s Rodrigem (ENG)

Rodrigo Castro Vargas

3 300 Kč

Více

Tradiční japonská kuchyně

Tradiční japonská kuchyně

Jakub Horák

3 300 Kč

Více

Gin menu

Gin menu

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Matteo Crubellati

3 300 Kč

Více

Moderní italská kuchyně

Moderní italská kuchyně

Marco Giampaoli

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více