
Frankieho božská pizza
Šéfkuchař:
Frankie Gallucci
Jaké je menu?
Neapolská pizza:
Margherita
Quattro formaggi
Diavola
+ těsto na pizzu domů
2 900 Kč včetně DPH za osobu
Frankie Gallucci vám totiž prozradí, jak si udělat neapolskou pizzu doma. Těšte se na Frankie style pizzu uzpůsobenou tak, abyste si ji mohli upéct ve své troubě doma. Kurz je určen pro začátečníky a pod vedením Frankieho vše zvládnete levou zadní.
Šťavnatá, křupavá a nezapomenutelná, to je už legendární neapolská pizza od italského sympaťáka Frankieho, kuchaře z Le Pizze di Frankie. Jeho pizza Vás při prvním setkání chytne za srdce a už nikdy nepustí. Je to láska na celý život, nepřeháníme. Frankie Vás na kurzu seznámí s teorií a technikou přípravy pizzy. Připravíte si to nejlepší těsto a odnesete si i bochánek těsta domů. Frankie Vám totiž prozradí, jak si udělat neapolskou pizzu doma. Těšte se na Frankie style pizzu uzpůsobenou tomu, abyste si ji mohli upéct ve své troubě doma. Upečeme si jeho vyhlášenou neapolskou pizzu –margheritu, quattro formaggi a diavolu. Nebojte, každý si vždy vybere tu svoji ¼ pizzy, po níž touží. A navíc se s Vámi Frankie podělí o spoustu tajemství a tipů, jak se starat o těsto nebo jak zvládnout proces fermentace. Tady nesmíte chybět.
Neapolská láska, to je pizza Frankieho Gallucciho.
Termíny
Datum | Stav | Rezervace |
---|---|---|
Čtvrtek, 15. 06. 2023, 14:00 - 18:00 |
Obsazeno |

Frankie Gallucci
Jídlo a vaření miloval odmalička, do Prahy ho přivedla stáž ve Ferreru. Ale jeho doménou a vášní se stala pizza. Devět měsíců studoval veškeré chování a reakce těsta, mouky, fermentaci, až konečně našel dokonalou kombinaci. Jako každý Ital miluje jen prvotřídní suroviny, Frankieho pizza je v Praze totálním fenoménem.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Další volné kurzy

Výčep - moderní české kuchyně
Vojtěch Petržela
3 800 Kč

Zmrzlina jako z Crème de la Crème
Honza Hochsteiger
3 300 Kč

Pestrost filipínských chutí s Don Papa
Martin Kortus
3 300 Kč

Tuňák v hlavní roli s Riccardem (ENG)
Riccardo Lucque
4 500 Kč

Sushi
Julek Surmaj
3 300 Kč

Moderní salátové variace
Lukáš Pocnar
3 200 Kč

Párování rumů a doutníků v zahradě Aromi
Jan Albrecht
Marco Giampaoli
3 500 Kč

Jamajská kuchyně v rytmu Yardie v zahradě Aromi
Týna Roubitschek
3 600 Kč