Frankieho božská pizza

Šéfkuchař: Frankie Gallucci

Jaké je menu?

Neapolská pizza - margherita, quattro formaggi, diavola

Pizza romana in teglia (na plechu) - margherita, artyčoky, parmská šunka, rukola, parmazánové hoblinky

Těsto na pizzu domů

2 500 Kč včetně DPH za osobu

Šťavnatá, křupavá a nezapomenutelná, to je už legendární pizza od italského sympaťáka Frankieho, kuchaře z Le Pizze di Frankie. Jeho pizza vás při prvním setkání chytne za srdce  a už nikdy nepustí. Je to láska na celý život, nepřeháníme. Frankie vás na kurzu seznámí s teorií a technikou přípravy pizzy. Připravíte si to nejlepší těsto a odnesete si i bochánek těsta domů. Frankie vám totiž prozradí, jak si udělat neapolskou pizzu doma. Těšte se na Frankie style pizzu ve speciální troubě. Upečeme si jeho vyhlášenou neapolskou pizzu- margheritu, quattro formaggi a diavolu. A pak i pizzu romana in teglia na plechu. Nebojte, každý si vždy vybere tu svoji ¼ pizzy po níž touží. Tady nesmíte chybět.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Neděle, 07. 06. 2020, 10:00 - 14:00

Obsazeno

Neděle, 21. 06. 2020, 10:00 - 14:00

Volno

Frankie Gallucci

Jídlo a vaření miloval od malička, do Prahy ho přivedla stáž ve Ferrero. Ale jeho doménou a vášní se stala pizza. Devět měsíců studoval veškeré chování a reakce těsta, mouky, fermentaci až konečně našel dokonalou kombinaci. Jako každý Ital miluje jen prvotřídní suroviny, Frankieho pizza je v Praze totálním fenoménem​.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Thajská večeře od Sofie ENG

Thajská večeře od Sofie ENG

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Riccardova Itálie (ENG)

Riccardova Itálie (ENG)

Riccardo Lucque

3 600 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: MASO

LA FINESTRA představuje: MASO

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Asijská fermentace

Asijská fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více