Frankieho božská pizza

Šéfkuchař: Frankie Gallucci

Jaké je menu?

Neapolská pizza – margherita, quattro formaggi, diavola

Těsto na pizzu domů

 

2 500 Kč včetně DPH za osobu

Šťavnatá, křupavá a nezapomenutelná, to je už legendární pizza od italského sympaťáka Frankieho, kuchaře z Le Pizze di Frankie. Jeho pizza Vás při prvním setkání chytne za srdce a už nikdy nepustí. Je to láska na celý život, nepřeháníme. Frankie Vás na kurzu seznámí s teorií a technikou přípravy pizzy. Připravíte si to nejlepší těsto a odnesete si i bochánek těsta domů. Frankie Vám totiž prozradí, jak si udělat neapolskou pizzu doma. Těšte se na Frankie style pizzu uzpůsobenou tomu, abyste si ji mohli upéct ve své troubě doma. Upečeme si jeho vyhlášenou neapolskou pizzu – margheritu, quattro formaggi a diavolu. A pak i pizzu romana in teglia na plechu. Nebojte, každý si vždy vybere tu svoji ¼ pizzy, po níž touží. A navíc se s Vámi Frankie podělí o spoustu tajemství a tipů, jak se starat o těsto nebo jak zvládnout proces fermentace. Tady nesmíte chybět. 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 10. 10. 2020, 10:00 - 14:00

Obsazeno

Sobota, 14. 11. 2020, 10:00 - 14:00

Volno

Frankie Gallucci

Jídlo a vaření miloval odmalička, do Prahy ho přivedla stáž ve Ferreru. Ale jeho doménou a vášní se stala pizza. Devět měsíců studoval veškeré chování a reakce těsta, mouky, fermentaci, až konečně našel dokonalou kombinaci. Jako každý Ital miluje jen prvotřídní suroviny, Frankieho pizza je v Praze totálním fenoménem​.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Barvy a vůně Asie

Barvy a vůně Asie

Ondřej Hutník

3 300 Kč

Více

Sushi

Sushi

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Champagne

Champagne

Martin Kortus

3 900 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Základy fermentace

Základy fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více