Frankieho božská pizza

Šéfkuchař: Frankie Gallucci

Jaké je menu?

  • Neapolská pizza - margherita, quattro formaggi, diavola
  • Pizza romana in teglia (na plechu) - margherita, artyčoky, parmská šunka, rukola, parmazánové hoblinky
  • Těsto na pizzu domů

2 500 CZK včetně DPH za osobu

Šťavnatá, křupavá a nezapomenutelná, to je už legendární pizza od italského sympaťáka Frankieho, kuchaře z Le Pizze di Frankie. Jeho pizza vás při prvním setkání chytne za srdce  a už nikdy nepustí. Je to láska na celý život, nepřeháníme. Frankie vás na kurzu seznámí s teorií a technikou přípravy pizzy. Připravíte si to nejlepší těsto a odnesete si i bochánek těsta domů. Frankie vám totiž prozradí, jak si udělat neapolskou pizzu doma. Těšte se na Frankie style pizzu ve speciální troubě. Upečeme si jeho vyhlášenou neapolskou pizzu- margheritu, quattro formaggi a diavolu. A pak i pizzu romana in teglia na plechu. Nebojte, každý si vždy vybere tu svoji ¼ pizzy po níž touží. Tady nesmíte chybět.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Středa, 06. 02. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Frankie Gallucci

Jídlo a vaření miloval od malička, do Prahy ho přivedla stáž ve Ferrero. Ale jeho doménou a vášní se stala pizza. Devět měsíců studoval veškeré chování a reakce těsta, mouky, fermentaci až konečně našel dokonalou kombinaci. Jako každý Ital miluje jen prvotřídní suroviny, Frankieho pizza je v Praze totálním fenoménem​

 

Další kurzy

18. 12. 2018

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicí

11. 01. 2019

Men in the kitchen

14. 01. 2019

LA FINESTRA představuje: MASO

15. 01. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

18. 01. 2019

Ryby a mořské plody ENG

19. 01. 2019

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

21. 01. 2019

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

26. 01. 2019

Cesta chleba s Maškrtnicí

Další podobné kurzy

Tuňák v hlavní roli

Tuňák v hlavní roli

Riccardo Lucque

3 900 CZK

Více

Pečení vánočního cukroví II.

Pečení vánočního cukroví II.

Martin Beránek

2 900 CZK

Více

SUPERFOOD

SUPERFOOD

Martin Kortus

1 200 CZK

Více

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Sous vide v každém chodu

Sous vide v každém chodu

Lukáš Pocnar

3 300 CZK

Více

Triky šéfkuchařů - dochucování a kouzlo kyselosti

Triky šéfkuchařů - dochucování a kouzlo kyselosti

Jana Bilíková

3 300 CZK

Více

Vaříme v březnu

Vaříme v březnu

Martin Kortus

2 500 CZK

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 CZK

Více