Frankieho božská pizza

Šéfkuchař: Frankie Gallucci

Jaké je menu?

  • Neapolská pizza - margherita, quattro formaggi, diavola
  • Pizza romana in teglia (na plechu) - margherita, artyčoky, parmská šunka, rukola, parmazánové hoblinky
  • Těsto na pizzu domů

2 500 CZK včetně DPH za osobu

Šťavnatá, křupavá a nezapomenutelná, to je už legendární pizza od italského sympaťáka Frankieho, kuchaře z Le Pizze di Frankie. Jeho pizza vás při prvním setkání chytne za srdce  a už nikdy nepustí. Je to láska na celý život, nepřeháníme. Frankie vás na kurzu seznámí s teorií a technikou přípravy pizzy. Připravíte si to nejlepší těsto a odnesete si i bochánek těsta domů. Frankie vám totiž prozradí, jak si udělat neapolskou pizzu doma. Těšte se na Frankie style pizzu ve speciální troubě. Upečeme si jeho vyhlášenou neapolskou pizzu- margheritu, quattro formaggi a diavolu. A pak i pizzu romana in teglia na plechu. Nebojte, každý si vždy vybere tu svoji ¼ pizzy po níž touží. Tady nesmíte chybět.

Frankie Gallucci

Jídlo a vaření miloval od malička, do Prahy ho přivedla stáž ve Ferrero. Ale jeho doménou a vášní se stala pizza. Devět měsíců studoval veškeré chování a reakce těsta, mouky, fermentaci až konečně našel dokonalou kombinaci. Jako každý Ital miluje jen prvotřídní suroviny, Frankieho pizza je v Praze totálním fenoménem​

 

Další kurzy

22. 10. 2018

Rum na talíři

26. 10. 2018

LA FINESTRA představuje: MASO

27. 10. 2018

Cesta chleba s Maškrtnicí

29. 10. 2018

To nejlepší z Marche s Riccardem

03. 11. 2018

Božské dezerty z LA BOTTEGA

05. 11. 2018

Men in the kitchen

12. 11. 2018

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

13. 11. 2018

Sexy zelenina

Další podobné kurzy

Sladké raw pokušení

Sladké raw pokušení

Jaroslav Pochop

2 500 CZK

Více

Italské klasiky pod taktovkou Riccarda

Italské klasiky pod taktovkou Riccarda

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Zimní burgery jako z Dishe

Zimní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

2 500 CZK

Více

Jarní kurz Dish burgerů

Jarní kurz Dish burgerů

Jiří Janouch

2 500 CZK

Více

Pikantní burgery jako z Dishe

Pikantní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více

Sladké pečení s Maškrtnicou

Sladké pečení s Maškrtnicou

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Největší klasika italské kuchyně

Největší klasika italské kuchyně

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Pečení vánočního cukroví II.

Pečení vánočního cukroví II.

Martin Beránek

2 900 CZK

Více