Frankieho božská pizza

Šéfkuchař: Frankie Gallucci

Jaké je menu?

Neapolská pizza:

Margherita

Quattro formaggi

Diavola

+ Těsto na pizzu domů.

 

2 500 Kč včetně DPH za osobu

Frankie Gallucci vám totiž prozradí, jak si udělat neapolskou pizzu doma. Těšte se na Frankie style pizzu uzpůsobenou tak, abyste si ji mohli upéct ve své troubě doma. Kurz je určen pro začátečníky a pod vedením Frankieho vše zvládnete levou zadní.

Šťavnatá, křupavá a nezapomenutelná, to je už legendární neapolská pizza od italského sympaťáka Frankieho, kuchaře z Le Pizze di Frankie. Jeho pizza Vás při prvním setkání chytne za srdce a už nikdy nepustí. Je to láska na celý život, nepřeháníme. Frankie Vás na kurzu seznámí s teorií a technikou přípravy pizzy. Připravíte si to nejlepší těsto a odnesete si i bochánek těsta domů. Frankie Vám totiž prozradí, jak si udělat neapolskou pizzu doma. Těšte se na Frankie style pizzu uzpůsobenou tomu, abyste si ji mohli upéct ve své troubě doma. Upečeme si jeho vyhlášenou neapolskou pizzu – margheritu, quattro formaggi a diavolu. A pak i pizzu romana in teglia na plechu. Nebojte, každý si vždy vybere tu svoji ¼ pizzy, po níž touží. A navíc se s Vámi Frankie podělí o spoustu tajemství a tipů, jak se starat o těsto nebo jak zvládnout proces fermentace. Tady nesmíte chybět.
Neapolská láska, to je pizza Frankieho Gallucciho. 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Čtvrtek, 30. 09. 2021, 15:00 - 18:00

Obsazeno

Středa, 03. 11. 2021, 15:00 - 18:00

Volno

Frankie Gallucci

Jídlo a vaření miloval odmalička, do Prahy ho přivedla stáž ve Ferreru. Ale jeho doménou a vášní se stala pizza. Devět měsíců studoval veškeré chování a reakce těsta, mouky, fermentaci, až konečně našel dokonalou kombinaci. Jako každý Ital miluje jen prvotřídní suroviny, Frankieho pizza je v Praze totálním fenoménem​.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Dýně 4x jinak

Dýně 4x jinak

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Zvěřina a pálenky

Zvěřina a pálenky

Martin Kortus

3 300 Kč

Více