Gnocchi s rajčatovou omáčkou a mozzarellou s Riccardem & Moreno Cedroni (ONLINE ENG)

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Gnocchi s rajčatovou omáčkou a mozzarellou

330 Kč včetně DPH za osobu

Gnocchi od Riccarda jsou vyhlášené. Každý je zná pro jejich lehkost a vláčnost. Bude to recept, který si jednoznačně necháte někde po ruce, protože se k němu budete rádi vracet a přidávat různé omáčky dle sezóny i chutí. Riccardo vám na kurzu ukáže, jak se na ně správně připravuje těsto a jak se gnocchi tvarují. Rajčatová omáčka je v Itálii základem mnoha jídel. Je jednoduchá, přitom plná chutí a má v gastronomii své čestné místo. Gnocchi a rajčatová omáčka, co víc si přát?

KURZ PROBÍHÁ V ANGLICKÉM JAZYCE

POPIS ONLINE KURZU VAŘENÍ

Naše online kurzy vaření probíhají pomocí aplikace Zoom přímo ve vašich kuchyních. 

Po zaplacení kurzu obdržíte:

  • odkaz, kde se kurz bude konat
  • manuál, který zabezpečí vaše snadné přihlášení
  • seznam surovin pro přípravu jídel
  • seznam nádobí a příslušenství, které budete potřebovat

Lektor vždy nejdříve stručně popíše postup, který vás bude čekat a pak společně s vámi jídla uvaří. Protože chceme, abyste si z online kurzů odnesli co nejvíce, jsme tu pro jakýkoli váš dotaz, připomínku nebo i jen prosbu o zpomalení nebo zopakování. Z nové  formy kurzu nemusíte mít obavy, vyzkoušeli jsme si to se svými babičkami a zvládly to levou zadní!

Po kurzu vám pak pošleme i receptury k jídlům, které jsme si společně uvařili. Protože s online kurzy teprve začínáme, budeme moc rádi, pokud nám po jeho skončení napíšete zpětnou vazbu.

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

29. 10. 2020

Riccardův Chef’s Table s lanýži

02. 11. 2020

Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

10. 11. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

16. 11. 2020

Riccardova Itálie (ENG)

18. 11. 2020

Lanýžové menu s Riccardem (ENG)

24. 11. 2020

Riccardův Chef’s Table s lanýži

02. 12. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Další volné kurzy

Lehké podzimní menu (ONLINE)

Lehké podzimní menu (ONLINE)

Martin Kortus

490 Kč

Více

Riccardův Chef’s Table s lanýži

Riccardův Chef’s Table s lanýži

Riccardo Lucque

5 000 Kč

Více

Vaříme s Martinem (ONLINE)

Vaříme s Martinem (ONLINE)

Martin Kortus

490 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

Riccardo Lucque

490 Kč

Více

Dim sum knedlíčky v novém kabátu!

Dim sum knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více