Hovězí steaky levou zadní

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Hovězí tatarák ve francouzském stylu
Flank steak s čočkovým salátem
Grilovaný hovězí krk s cizrnovo-lanýžovým pyré

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Chcete zvládnout přípravu hovězího masa jednou pro vždy? Tatarák, dva druhy hovězího a originální přílohy skvěle rozšíří váš kuchařský repertoár a udělají z vás hvězdu grilu. 

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

14. 05. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

17. 05. 2019

Men in the kitchen ENG

04. 06. 2019

Rum na talíři

12. 06. 2019

Men in the kitchen

Další volné kurzy

Sladký americký sen

Sladký americký sen

Josef Maršálek

4 950 Kč

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Snídaně stylově

Snídaně stylově

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Ukázka z kurzu