Hovězí steaky levou zadní

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • Hovězí tatarák ve francouzském stylu
  • Flank steak s čočkovým salátem
  • Grilovaný hovězí krk s cizrnovo-lanýžovým pyré

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Chcete zvládnout přípravu hovězího masa jednou pro vždy? Tatarák, dva druhy hovězího a originální přílohy skvěle rozšíří váš kuchařský repertoár a udělají z vás hvězdu grilu. 

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

26. 02. 2019

Men in the kitchen

18. 03. 2019

Rum na talíři

05. 04. 2019

Men in the kitchen

08. 04. 2019

Do Francie s Martinem

16. 04. 2019

Rum na talíři

25. 04. 2019

Ve stylu Grand Marnier

14. 05. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

Další podobné kurzy

Podzimní polévky

Podzimní polévky

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Degustace piv s BeerGeek

Degustace piv s BeerGeek

Olga Romanová

1 500 CZK

Více

Sladké raw pokušení

Sladké raw pokušení

Jaroslav Pochop

2 500 CZK

Více

Burgery jako z Dishe

Burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více

Vaříme v březnu

Vaříme v březnu

Martin Kortus

2 500 CZK

Více

Česká jídla z Kuchyně

Česká jídla z Kuchyně

Marek Janouch

3 600 CZK

Více

Cap Horn degustace kakaa a čokolády

Cap Horn degustace kakaa a čokolády

Flemming Laugesen

450 CZK

Více

Ukázka z kurzů