Hovězí, hovězí, hovězí!

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Telecí tatarák tak, jak ho neznáte!
Telecí se sýrem mascarpone, lanýžem a křepelčí žloutek

Roastbeef nebo tagliatta v jednom tahu
Vysoký roštěnec s uzenou majonézou a příloha

Flank steak s omáčkou, která vás překvapí
Steak s máslovou omáčkou a zeleninový salát

Small slider jako “sladká” tečka
Hovězí krk, zauzený ručně sbíraný pepř, domácí majonéza, zelenina

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Kvalitní hovězí maso je surovina, která si o perfektní techniku a zpracování s citem přímo říká. Hovězí si vychutnáte ve spoustě podob i díky různým druhům masa a jejich rozdílné struktuře i chuti.

A protože vás i nás dobré maso pořád moc baví, rozhodl se Martin přijít s novým kurzem, který se na všechny tyto speciality z hovězího zaměří. Můžete se těšit na perfektně vychucený tatarák, různé styly krájení masa. Prozradíme si, jak připravit ten nejkřehčí steak z hovězího pupku, tedy flank steak a uvidíte, že příprava kvalitního vyzrálého masa není tak složitá, jak by se mohlo zdát.

A po dokonale upečeném steaku bude šťavnatý burger jako dezert. Ale tešte se i na přípravu omáček a zajímavých příloh. A nebyl by to Martin, aby si nepřipravil pár vyladěných surovin, které jídla vždycky vyšvihnou o úroveň výš! Už se nám sbíhají chutě, tak si přijďte užít hovězí maso v originálním zpracování s námi. 

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pátek, 18. 09. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Burgery jako z Dishe

Burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Jana Bilíková

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Nedělní pečení s Eliškou

Nedělní pečení s Eliškou

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více