I love Sicily!

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • Caponata s mozzarellou
  • Špagety s mořským ježkem
  • Mečoun po sicilisku
  • Cannolo siciliano

3 600 CZK včetně DPH za osobu

O tom, že Sicílie je jedna z nejzajímavějších částí Itálie nikdo z nás nepochybuje.. Každý si hned vybaví mafii nebo Etnu, ale co místní gastronomie? Její krásy a delikatesy Vám ukáže Riccardo na našem novém kurzu "I love Sicily"! 

Těšit se můžete na degustaci skvělých vín z portfolia Via del Vino.

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE.

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

29. 10. 2018

To nejlepší z Marche s Riccardem

26. 11. 2018

Lanýžové menu s Riccardem

Další podobné kurzy

Letní kurz grilování

Letní kurz grilování

Martin Kortus

3 500 CZK

Více

Italské těstoviny s Riccardem

Italské těstoviny s Riccardem

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY

LA FINESTRA představuje: RYBY

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Italské těstoviny podle Riccarda

Italské těstoviny podle Riccarda

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Vaříme s lanýži

Vaříme s lanýži

Tomáš Černý

3 650 CZK

Více

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Jiří Janouch

2 900 CZK

Více

Netradiční sushi

Netradiční sushi

Julek Surmaj

3 300 CZK

Více