Italské klasiky pod taktovkou Riccarda

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • Těstoviny s fazolemi a mušlemi
  • Dýňové ravioli s kapkami balzamikového octa
  • Tuňák s omáčkou pizzaiola
  • Krém Caramel

3 700 CZK včetně DPH za osobu

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE

Přinášíme Vám další kurz z edice italských klasik pod taktovkou Riccarda. Mořské plody, těstoviny a víno jsou neodmyslitelné části italské kuchyně, které jednoznačně budou hrát hlavní role v tomto kurzu Riccarda Lucqeho. 

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

29. 10. 2018

To nejlepší z Marche s Riccardem

26. 11. 2018

Lanýžové menu s Riccardem

Další podobné kurzy

Street food nudle s Tamarind Tree

Street food nudle s Tamarind Tree

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více

HOT & SPICY THAI

HOT & SPICY THAI

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

Večeře s vinařstvím Pacina

Večeře s vinařstvím Pacina

Riccardo Lucque

2 900 CZK

Více

Letní kurz grilování

Letní kurz grilování

Martin Kortus

3 500 CZK

Více

Thajská večeře od Sofie

Thajská večeře od Sofie

Sofia Smith

3 000 CZK

Více

Originální zeleninová jídla

Originální zeleninová jídla

Michal Hromas

2 200 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: MASO

LA FINESTRA představuje: MASO

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Vaříme cukrfree s Janinou

Vaříme cukrfree s Janinou

Janina Černá

3 300 CZK

Více