Italské těstoviny podle Riccarda

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • Passatelli s kuřecím vývarem
  • Dýňové gnocchi s parmazánovým fondue a lanýžovou omáčkou
  • Máslové tortellini se šalvějí
  • Tiramisu

3 700 CZK včetně DPH za osobu

Italské těstoviny jsou věhlasným pojmem ve světě gastronomie, z toho důvodu by Vám rád Riccardo představil těstoviny ve svém novém menu tak, jak je ještě neznáte. Večer otevřou passatelli s kuřecím vývarem, které navnadí Váš apetit směrem, jakým se bude večer ubírat a vyrazíte na cestu skrze Itálii zakončenou tradičním Tiramisu.

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

29. 10. 2018

To nejlepší z Marche s Riccardem

15. 11. 2018

Lanýžová večeře s Riccardem

26. 11. 2018

Lanýžové menu s Riccardem

Další podobné kurzy

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Michal Hromas

3 300 CZK

Více

Zimní burgery jako z Dishe 2017

Zimní burgery jako z Dishe 2017

Jiří Janouch

3 000 CZK

Více

Vánoční RAW cukroví

Vánoční RAW cukroví

Jaroslav Pochop

2 900 CZK

Více

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Lukáš Pocnar

2 900 CZK

Více

Máme sezónu chřestu!

Máme sezónu chřestu!

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Největší klasika italské kuchyně

Největší klasika italské kuchyně

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Pikantní burgery jako z Dishe

Pikantní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více

Vaříme s lanýži

Vaříme s lanýži

Tomáš Černý

3 650 CZK

Více