Italské těstoviny s Riccardem

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • Těstovinový salát s mořskými plody
  • Gnocchi s rajčaty a burratou
  • Ravioli plněné ricottou a špenátem se šalvějovým máslem
  • Pasta jako desert "Le chiacchiere"

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Přijďte se naučit, jak zvládnou těstoviny jednou pro vždy! Riccardo vás naučí, jak z nich udělat předkrm, hlavní jídlo i desert. Navíc si vyzkoušíte i výrobu plněné pasty a výrobu gnocchi.

Menu je doplněno o degustaci vína se sommeliérem

Kurz probíhá v anglickém jazyce.

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

12. 03. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

26. 03. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

15. 04. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

29. 04. 2019

Italské klasiky (ENG)

10. 05. 2019

Ryby a mořské plody ENG

03. 06. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Další podobné kurzy

Tuňák v hlavní roli

Tuňák v hlavní roli

Riccardo Lucque

3 900 CZK

Více

Vaříme cukrfree s Janinou

Vaříme cukrfree s Janinou

Janina Černá

3 300 CZK

Více

Cesta chleba s Maškrtnicí

Cesta chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 600 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: MASO

LA FINESTRA představuje: MASO

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Degustační večeře s Claudio Corallo

Degustační večeře s Claudio Corallo

Riccardo Lucque

3 250 CZK

Více

I love Sicily!

I love Sicily!

Riccardo Lucque

3 600 CZK

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 CZK

Více

Česká jídla z Kuchyně

Česká jídla z Kuchyně

Marek Janouch

3 600 CZK

Více