
Italské těstoviny s Riccardem
Šéfkuchař: Riccardo Lucque
Jaké je menu?
- Těstovinový salát s mořskými plody
- Gnocchi s rajčaty a burratou
- Ravioli plněné ricottou a špenátem se šalvějovým máslem
- Pasta jako desert "Le chiacchiere"
3 300 CZK včetně DPH za osobu
Přijďte se naučit, jak zvládnou těstoviny jednou pro vždy! Riccardo vás naučí, jak z nich udělat předkrm, hlavní jídlo i desert. Navíc si vyzkoušíte i výrobu plněné pasty a výrobu gnocchi.
Menu je doplněno o degustaci vína se sommeliérem
Kurz probíhá v anglickém jazyce.

Riccardo Lucque
Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.
Další kurzy
Další podobné kurzy

Tuňák v hlavní roli
Riccardo Lucque
3 900 CZK

Vaříme cukrfree s Janinou
Janina Černá
3 300 CZK

Cesta chleba s Maškrtnicí
Juliana Fischerová
3 600 CZK

LA FINESTRA představuje: MASO
Tomáš Juřík
3 950 CZK

Degustační večeře s Claudio Corallo
Riccardo Lucque
3 250 CZK

I love Sicily!
Riccardo Lucque
3 600 CZK

Frankieho božská pizza
Frankie Gallucci
2 500 CZK

Česká jídla z Kuchyně
Marek Janouch
3 600 CZK