Jarní kurz Dish burgerů

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

Příprava domácí BBQ omáčky
Vepřový pulled pork burger s červeným zelím
Burger s grilovanou hruškou s modrým sýrem
Bistro hranolky s česnekem a petrželkou

2 500 Kč včetně DPH za osobu

Oslavte jaro pořádnou dávkou burgerů. Nejedná se v žádném případě o klasiku. Připravte se na velkolepou přehlídku chutí a zároveň na jarní lehkost. Vepřový burger doplníme červeným zelím, pochutnáme si na burgeru s názvem Blue pear s luxusní kombinací hrušky a sýra s modrou plísní. Menu doplníme o hranolky s domácí BBQ omáčkou. Projdeme celou cestu od výběru brambor, jejich tepelného zpracování až k závěrečnému ochucení.

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."

 

Další kurzy lektora/ky

13. 05. 2019

Burgery jako z Dishe

17. 06. 2019

Burgery jako z Dishe

Další volné kurzy

Sladký americký sen

Sladký americký sen

Josef Maršálek

4 950 Kč

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Snídaně stylově

Snídaně stylově

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více