Jarní kurz Dish burgerů

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

  • Příprava domácí BBQ omáčky
  • Vepřový pulled pork burger s červeným zelím
  • Burger s grilovanou hruškou s modrým sýrem
  • Bistro hranolky s česnekem a petrželkou

2 500 CZK včetně DPH za osobu

Oslavte jaro pořádnou dávkou burgerů. Nejedná se v žádném případě o klasiku. Připravte se na velkolepou přehlídku chutí a zároveň na jarní lehkost. Vepřový burger doplníme červeným zelím, pochutnáme si na burgeru s názvem Blue pear s luxusní kombinací hrušky a sýra s modrou plísní. Menu doplníme o hranolky s domácí BBQ omáčkou. Projdeme celou cestu od výběru brambor, jejich tepelného zpracování až k závěrečnému ochucení.

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."

 

Další kurzy

22. 03. 2019

Burgery jako z Dishe

13. 05. 2019

Burgery jako z Dishe

Další podobné kurzy

LA FINESTRA představuje: RYBY

LA FINESTRA představuje: RYBY

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Jiří Janouch

2 900 CZK

Více

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více

To nejlepší z Jeruzaléma!

To nejlepší z Jeruzaléma!

Michal Hromas

2 500 CZK

Více

Večeře s vinařstvím Pacina

Večeře s vinařstvím Pacina

Riccardo Lucque

2 900 CZK

Více

To nejlepší z Itálie ENG

To nejlepší z Itálie ENG

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 CZK

Více