Jarní kurz Dish burgerů

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

Příprava domácí BBQ omáčky
Vepřový pulled pork burger s červeným zelím
Burger s grilovanou hruškou s modrým sýrem
Bistro hranolky s česnekem a petrželkou

2 500 Kč včetně DPH za osobu

Oslavte jaro pořádnou dávkou burgerů. Nejedná se v žádném případě o klasiku. Připravte se na velkolepou přehlídku chutí a zároveň na jarní lehkost. Vepřový burger doplníme červeným zelím, pochutnáme si na burgeru s názvem Blue pear s luxusní kombinací hrušky a sýra s modrou plísní. Menu doplníme o hranolky s domácí BBQ omáčkou. Projdeme celou cestu od výběru brambor, jejich tepelného zpracování až k závěrečnému ochucení.

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více

Domácí listové těsto

Domácí listové těsto

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Tajemství chutí a vůní Asie

Tajemství chutí a vůní Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více