Jarní masové recepty

Šéfkuchař: Tomáš Černý

Jaké je menu?

  • Bruschetta s jarní caponatou, králičími jatýrky a pošírovaným vejcem
  • Dušené telecí maso ve stylu ragú s estragonem, kořenovou zeleninou a hlívou ústřičnou
  • Kuřecí supreme "sous-vide" se salátem z kedlubny, manga a cukrovými lusky
  • Králičí stehenní řízek se salátem z brambor a celozrnné hořčice

3 500 CZK včetně DPH za osobu

V dalším kurzu by Vám rád Tomáš Černý ukázal, jak se dá udělat z bílého masa a zeleniny něco opravdu nevšedního! Už od prvního pohledu na menu tohoto kurzu je jasné, že se Tomáš v tom to kurzu zaměří na pokrmy, které v domácích kuchyních občas vyvolávají obavy a to je jeden z důvodů, proč se pro tyto chody rozhodl. Po tomto kurzu už pro Vás caponata, ragú i supreme budou recepty, které rádi budete na rodinných setkáních opakovat.

Tomáš Černý

Po svém odchodu z Four Season kooperoval s Andresou Accordim při realizaci cateringových akcí, spolupracoval s úspěšnými šéfkuchaři jako Stefano Ciotti, Lucco Pompili a Moreno Cedroni či Riccardo Agostini. Pod jeho vedením získala restaurace La Finestra v roce 2012 ocenění St. Pelegrino za 2. místo v kategorii „evropská kuchyně“, poté pokračoval jako šéfkuchař v Bistro Kaprova.

 

Další kurzy

22. 10. 2018

Rum na talíři

26. 10. 2018

LA FINESTRA představuje: MASO

27. 10. 2018

Cesta chleba s Maškrtnicí

29. 10. 2018

To nejlepší z Marche s Riccardem

03. 11. 2018

Božské dezerty z LA BOTTEGA

05. 11. 2018

Men in the kitchen

12. 11. 2018

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

13. 11. 2018

Sexy zelenina

Další podobné kurzy

Sous vide v každém chodu

Sous vide v každém chodu

Lukáš Pocnar

3 300 CZK

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY

LA FINESTRA představuje: RYBY

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Letní kurz grilování

Letní kurz grilování

Martin Kortus

3 500 CZK

Více

Letní kurz burgerů jako z Dishe

Letní kurz burgerů jako z Dishe

Jiří Janouch

3 000 CZK

Více

Lanýžová večeře s Riccardem

Lanýžová večeře s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více

Plody moře s Riccardem

Plody moře s Riccardem

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Indian home cooking se Sofií

Indian home cooking se Sofií

Sofia Smith

3 300 CZK

Více