Jarní masové recepty

Šéfkuchař: Tomáš Černý

Jaké je menu?

  • Bruschetta s jarní caponatou, králičími jatýrky a pošírovaným vejcem
  • Dušené telecí maso ve stylu ragú s estragonem, kořenovou zeleninou a hlívou ústřičnou
  • Kuřecí supreme "sous-vide" se salátem z kedlubny, manga a cukrovými lusky
  • Králičí stehenní řízek se salátem z brambor a celozrnné hořčice

3 500 CZK včetně DPH za osobu

V dalším kurzu by Vám rád Tomáš Černý ukázal, jak se dá udělat z bílého masa a zeleniny něco opravdu nevšedního! Už od prvního pohledu na menu tohoto kurzu je jasné, že se Tomáš v tom to kurzu zaměří na pokrmy, které v domácích kuchyních občas vyvolávají obavy a to je jeden z důvodů, proč se pro tyto chody rozhodl. Po tomto kurzu už pro Vás caponata, ragú i supreme budou recepty, které rádi budete na rodinných setkáních opakovat.

Tomáš Černý

Po svém odchodu z Four Season kooperoval s Andresou Accordim při realizaci cateringových akcí, spolupracoval s úspěšnými šéfkuchaři jako Stefano Ciotti, Lucco Pompili a Moreno Cedroni či Riccardo Agostini. Pod jeho vedením získala restaurace La Finestra v roce 2012 ocenění St. Pelegrino za 2. místo v kategorii „evropská kuchyně“, poté pokračoval jako šéfkuchař v Bistro Kaprova.

 

Další kurzy

21. 09. 2018

Men in the kitchen

22. 09. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou

24. 09. 2018

LA FINESTRA představuje: RYBY

25. 09. 2018

Rum na talíři

01. 10. 2018

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

02. 10. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou

04. 10. 2018

Základy RAW stravování

06. 10. 2018

Pikantní burgery jako z Dishe

Další podobné kurzy

Degustační večeře s Claudio Corallo

Degustační večeře s Claudio Corallo

Riccardo Lucque

3 250 CZK

Více

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Lukáš Pocnar

2 900 CZK

Více

Plody moře s Riccardem

Plody moře s Riccardem

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Hovězí steaky levou zadní

Hovězí steaky levou zadní

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu

Riccardo Lucque

4 900 CZK

Více

Jarní kurz Dish burgerů

Jarní kurz Dish burgerů

Jiří Janouch

2 500 CZK

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Božské dezerty z LA BOTTEGA

Božské dezerty z LA BOTTEGA

Daniele Combi

3 300 CZK

Více