Jarní masové recepty

Šéfkuchař: Tomáš Černý

Jaké je menu?

  • Bruschetta s jarní caponatou, králičími jatýrky a pošírovaným vejcem
  • Dušené telecí maso ve stylu ragú s estragonem, kořenovou zeleninou a hlívou ústřičnou
  • Kuřecí supreme "sous-vide" se salátem z kedlubny, manga a cukrovými lusky
  • Králičí stehenní řízek se salátem z brambor a celozrnné hořčice

3 500 CZK včetně DPH za osobu

V dalším kurzu by Vám rád Tomáš Černý ukázal, jak se dá udělat z bílého masa a zeleniny něco opravdu nevšedního! Už od prvního pohledu na menu tohoto kurzu je jasné, že se Tomáš v tom to kurzu zaměří na pokrmy, které v domácích kuchyních občas vyvolávají obavy a to je jeden z důvodů, proč se pro tyto chody rozhodl. Po tomto kurzu už pro Vás caponata, ragú i supreme budou recepty, které rádi budete na rodinných setkáních opakovat.

Tomáš Černý

Po svém odchodu z Four Season kooperoval s Andresou Accordim při realizaci cateringových akcí, spolupracoval s úspěšnými šéfkuchaři jako Stefano Ciotti, Lucco Pompili a Moreno Cedroni či Riccardo Agostini. Pod jeho vedením získala restaurace La Finestra v roce 2012 ocenění St. Pelegrino za 2. místo v kategorii „evropská kuchyně“, poté pokračoval jako šéfkuchař v Bistro Kaprova.

 

Další kurzy

15. 11. 2018

Lanýžová večeře s Riccardem

26. 11. 2018

Lanýžové menu s Riccardem

27. 11. 2018

Pečení chleba s Maškrtnicou II.

01. 12. 2018

Pečení vánočního cukroví

01. 12. 2018

Pečení vánočního cukroví II.

02. 12. 2018

Pečení vánočního cukroví

07. 12. 2018

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicou

08. 12. 2018

LA FINESTRA představuje: VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Další podobné kurzy

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Sexy zelenina

Sexy zelenina

Michal Hromas

3 300 CZK

Více

Tapas - Španělská inspirace

Tapas - Španělská inspirace

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Jiří Janouch

2 900 CZK

Více

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody

Riccardo Lucque

3 250 CZK

Více

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Jana Bilíková

3 300 CZK

Více

Plody moře s Riccardem

Plody moře s Riccardem

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více