
Masopustní koblihy s Maškrtnicí
Šéfkuchař:
Juliana Fischerová
Jaké je menu?
Masopustní koblihy
Vdolky
Vanilkový, čokoládový, tvarohový krém
Sladká poleva
3 800 Kč včetně DPH za osobu
Koblihy a koblížky neodmyslitelně patří k masopustnímu veselí, a tak by to u vás doma mělo zavonět právě čerstvě usmaženými koblihy. Pojďte se je s Julkou naučit. Pustíme se do těch nejlepších koblih a vdolečků z droždového těsta. Na kurzu si společně uhnětete těsto z kvasu a naučíte se domácí koblihy, vdolečky a případně i donuty.
Julka přinese drožďové těsto, které nám stihne hezky dokynout a během toho si připravíme náplně, protože bez pořádné porce sladké náplně by to nebylo ono. Připravíme si vanilkový, čokoládový a tvarohový krém a k tomu jednu sladkou polevu. Poté si uhněteme těsto z kvasu, přesně tak, jak si jej připravíte i sami doma.
My už se moc těšíme až Laboratorio provoní vůně čerstvě usmažených masopustních koblih. Máme velkou radost, že se Julka rozhodla vám udělat radost tímto sladkým kurzem.

Juliana Fischerová
Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Odmalička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekla a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Další volné kurzy

Japonsko a whisky Nikka
Jakub Horák
4 000 Kč

Seafood - Davide Lagomarsino (ENG)
Davide Lagomarsino
3 800 Kč

Mexiko s Mexicali Mercado
Martin Polačko
3 800 Kč

Snídaně jako z La Bottega
Lukáš Pocnar
3 000 Kč

La Finestra představuje: maso
Lukáš Pocnar
4 200 Kč

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne
Martin Kortus
2 500 Kč

Surová Dcérka - Slovegán
Nikoleta Kováčová
4 100 Kč

Men in the kitchen
Martin Kortus
3 800 Kč