Masopustní koblihy s Julianou

Šéfkuchař: Juliana Fischerová

Jaké je menu?

Masopustní koblihy 
Vdolky
Vanilkový, čokoládový, tvarohový krém
Sladká poleva

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Koblihy a koblížky neodmyslitelně patří k masopustnímu veselí, a tak by to u vás doma mělo zavonět právě čerstvě usmaženými koblihy. Pojďte se je s Julkou naučit. Pustíme se do těch nejlepších koblih a vdolečků z droždového těsta. Na kurzu si společně uhnětete těsto z kvasu a naučíte se domácí koblihy, vdolečky a případně i donuty.

Julka přinese drožďové těsto, které nám stihne hezky dokynout a během toho si připravíme náplně, protože bez pořádné porce sladké náplně by to nebylo ono. Připravíme si  vanilkový, čokoládový a tvarohový krém a k tomu jednu sladkou polevu. Poté si uhněteme těsto z kvasu, přesně tak, jak si jej připravíte i sami doma.

A jelikož má Julka čerstvě narozeného syna Eliáše, tak jej na kurzu bude mít s sebou v šátku. A vlastně i vy si své miminko budete moci vzít s sebou, respektive na sebe. Kurz tím bude trošku zvláštní, ale rozhodně bude mít krásnou atmosféru.

My už se moc těšíme až Laboratorio provoní vůně čerstvě usmažených masopustních koblih. Máme velkou radot, že se Julka rozhodla vám udělat radost tímto sladkým kurzem.

Juliana Fischerová

Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Odmalička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekla a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.

 

Další kurzy lektora/ky

05. 10. 2020

Cesta chleba s Maškrtnicí

31. 10. 2020

Pečení chleba ve dvou dnech, 31. 10. – 1. 11. 2020

11. 11. 2020

Cesta chleba s Maškrtnicí

27. 11. 2020

Vánoční pečení s Maškrtnicí

Další volné kurzy

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Barvy a vůně Asie

Barvy a vůně Asie

Ondřej Hutník

3 300 Kč

Více

Sushi

Sushi

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Champagne

Champagne

Martin Kortus

3 900 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Základy fermentace

Základy fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více