Masopustní koblihy s Julianou

Šéfkuchař: Juliana Fischerová

Jaké je menu?

Masopustní koblihy 
Vdolky
Vanilkový, čokoládový, tvarohový krém
Sladká poleva

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Koblihy a koblížky neodmyslitelně patří k masopustnímu veselí, a tak by to u vás doma mělo zavonět právě čerstvě usmaženými koblihy. Pojďte se je s Julkou naučit. Pustíme se do těch nejlepších koblih a vdolečků z droždového těsta. Na kurzu si společně uhnětete těsto z kvasu a naučíte se domácí koblihy, vdolečky a případně i donuty.

Julka přinese drožďové těsto, které nám stihne hezky dokynout a během toho si připravíme náplně, protože bez pořádné porce sladké náplně by to nebylo ono. Připravíme si  vanilkový, čokoládový a tvarohový krém a k tomu jednu sladkou polevu. Poté si uhněteme těsto z kvasu, přesně tak, jak si jej připravíte i sami doma.

A jelikož má Julka čerstvě narozeného syna Eliáše, tak jej na kurzu bude mít s sebou v šátku. A vlastně i vy si své miminko budete moci vzít s sebou, respektive na sebe. Kurz tím bude trošku zvláštní, ale rozhodně bude mít krásnou atmosféru.

My už se moc těšíme až Laboratorio provoní vůně čerstvě usmažených masopustních koblih. Máme velkou radost, že se Julka rozhodla vám udělat radost tímto sladkým kurzem.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pondělí, 28. 02. 2022, 10:00 - 15:00

Volno

Juliana Fischerová

Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Odmalička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekla a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.

 

Další kurzy lektora/ky

02. 02. 2022

Cesta chleba s Maškrtnicí

04. 03. 2022

Croissanty s Maškrtnicí

Další volné kurzy

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus
Milan Zaleš

3 300 Kč

Více

Seafood a Champagne s Riccardem

Seafood a Champagne s Riccardem

Riccardo Lucque

3 500 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Pekař nepeče jen housky

Pekař nepeče jen housky

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus
Filip Jančárek

3 300 Kč

Více