Masopustní koblihy s Julianou

Šéfkuchař: Juliana Fischerová

Jaké je menu?

Masopustní koblihy 

Vdolky

Vanilkový, čokoládový, tvarohový krém

Sladká poleva

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Koblihy a koblížky neodmyslitelně patří k masopustnímu veselí, a tak by to u vás doma mělo zavonět právě čerstvě usmaženými koblihy. Pojďte se je s Julkou naučit. Pustíme se do těch nejlepších koblih a vdolečků z droždového těsta. Na kurzu si společně uhnětete těsto z kvasu a naučíte se domácí koblihy, vdolečky a případně i donuty.

Julka přinese drožďové těsto, které nám stihne hezky dokynout a během toho si připravíme náplně, protože bez pořádné porce sladké náplně by to nebylo ono. Připravíme si  vanilkový, čokoládový a tvarohový krém a k tomu jednu sladkou polevu. Poté si uhněteme těsto z kvasu, přesně tak, jak si jej připravíte i sami doma.

A jelikož má Julka čerstvě narozeného syna Eliáše, tak jej na kurzu bude mít s sebou v šátku. A vlastně i vy si své miminko budete moci vzít s sebou, respektive na sebe. Kurz tím bude trošku zvláštní, ale rozhodně bude mít krásnou atmosféru.

My už se moc těšíme až Laboratorio provoní vůně čerstvě usmažených masopustních koblih. Máme velkou radost, že se Julka rozhodla vám udělat radost tímto sladkým kurzem.

Juliana Fischerová

Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Odmalička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekla a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.

 

Další kurzy lektora/ky

27. 10. 2022

Cesta chleba s Maškrtnicí

10. 11. 2022

Cesta chleba s Maškrtnicí

19. 11. 2022

Croissanty s Maškrtnicí

Další volné kurzy

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

Martin Kortus

2 500 Kč

Více

Japonsko na grilu v zahradě Aromi

Japonsko na grilu v zahradě Aromi

Jakub Horák

3 300 Kč

Více

BBQ s Riccardem v zahradě Aromi (ENG)

BBQ s Riccardem v zahradě Aromi (ENG)

Riccardo Lucque

3 600 Kč

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 900 Kč

Více

Pavel Berky – MasterChef menu

Pavel Berky – MasterChef menu

Pavel Berky

4 500 Kč

Více

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Matteo Crubellati

3 300 Kč

Více

Francouzská kuchyně Le Terroir

Francouzská kuchyně Le Terroir

Jakub Čadina

3 300 Kč

Více

Autentická mexická kuchyně

Autentická mexická kuchyně

Martin Kortus

3 300 Kč

Více