Masopustní koblihy s Maškrtnicí

Šéfkuchař: Juliana Fischerová

Jaké je menu?

Masopustní koblihy 

Vdolky

Vanilkový, čokoládový, tvarohový krém

Sladká poleva

3 800 Kč včetně DPH za osobu

Koblihy a koblížky neodmyslitelně patří k masopustnímu veselí, a tak by to u vás doma mělo zavonět právě čerstvě usmaženými koblihy. Pojďte se je s Julkou naučit. Pustíme se do těch nejlepších koblih a vdolečků z droždového těsta. Na kurzu si společně uhnětete těsto z kvasu a naučíte se domácí koblihy, vdolečky a případně i donuty.

Julka přinese drožďové těsto, které nám stihne hezky dokynout a během toho si připravíme náplně, protože bez pořádné porce sladké náplně by to nebylo ono. Připravíme si  vanilkový, čokoládový a tvarohový krém a k tomu jednu sladkou polevu. Poté si uhněteme těsto z kvasu, přesně tak, jak si jej připravíte i sami doma.

My už se moc těšíme až Laboratorio provoní vůně čerstvě usmažených masopustních koblih. Máme velkou radost, že se Julka rozhodla vám udělat radost tímto sladkým kurzem.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Čtvrtek, 23. 02. 2023, 10:00 - 15:00

Volno

Čtvrtek, 30. 03. 2023, 10:00 - 15:00

Volno

Juliana Fischerová

Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Odmalička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekla a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.

 

Další kurzy lektora/ky

19. 01. 2023

Cesta chleba s Maškrtnicí

Další volné kurzy

Pečení fantastického vánočního cukroví

Pečení fantastického vánočního cukroví

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Pečení fantastického vánočního cukroví II.

Pečení fantastického vánočního cukroví II.

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Vánoční pečení s Kro bakery

Vánoční pečení s Kro bakery

Týna Roubitschek

3 300 Kč

Více

Taro

Taro

Khanh Ta
Michal Černý

4 200 Kč

Více

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Týna Roubitschek

3 300 Kč

Více

Sushi

Sushi

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: maso

La Finestra představuje: maso

Lukáš Pocnar

4 200 Kč

Více

Francie podle michelinského šéfkuchaře

Francie podle michelinského šéfkuchaře

Roman Paulus

5 000 Kč

Více