Masopustní koblihy s Julianou

Šéfkuchař: Juliana Fischerová

Jaké je menu?

Masopustní koblihy 
Vdolky
Vanilkový, čokoládový, tvarohový krém
Sladká poleva

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Koblihy a koblížky neodmyslitelně patří k masopustnímu veselí, a tak by to u vás doma mělo zavonět právě čerstvě usmaženými koblihy. Pojďte se je s Julkou naučit. Pustíme se do těch nejlepších koblih a vdolečků z droždového těsta. Na kurzu si společně uhnětete těsto z kvasu a naučíte se domácí koblihy, vdolečky a případně i donuty.

Julka přinese drožďové těsto, které nám stihne hezky dokynout a během toho si připravíme náplně, protože bez pořádné porce sladké náplně by to nebylo ono. Připravíme si  vanilkový, čokoládový a tvarohový krém a k tomu jednu sladkou polevu. Poté si uhněteme těsto z kvasu, přesně tak, jak si jej připravíte i sami doma.

A jelikož má Julka čerstvě narozeného syna Eliáše, tak jej na kurzu bude mít s sebou v šátku. A vlastně i vy si své miminko budete moci vzít s sebou, respektive na sebe. Kurz tím bude trošku zvláštní, ale rozhodně bude mít krásnou atmosféru.

My už se moc těšíme až Laboratorio provoní vůně čerstvě usmažených masopustních koblih. Máme velkou radot, že se Julka rozhodla vám udělat radost tímto sladkým kurzem.

Juliana Fischerová

Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Od malička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekl a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.

 

Další kurzy lektora/ky

07. 03. 2020

Cesta chleba s Maškrtnicí

17. 03. 2020

Pečení chleba s Maškrtnicí

Další volné kurzy

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky - zimní edice!

To nejlepší z Esky - zimní edice!

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Hovězí, hovězí, hovězí!

Hovězí, hovězí, hovězí!

Martin Kortus
Olga Romanová

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Asijská fermentace

Asijská fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

České menu z Kuchyně II.

České menu z Kuchyně II.

Marek Janouch
Dalibor Křivánek
Olga Romanová

3 600 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více