
Masopustní koblihy s Maškrtnicí
Šéfkuchař:
Juliana Fischerová
Jaké je menu?
Masopustní koblihy
Vdolky
Vanilkový, čokoládový, tvarohový krém
Sladká poleva
3 800 Kč včetně DPH za osobu
Koblihy a koblížky neodmyslitelně patří k masopustnímu veselí, a tak by to u vás doma mělo zavonět právě čerstvě usmaženými koblihy. Pojďte se je s Julkou naučit. Pustíme se do těch nejlepších koblih a vdolečků z droždového těsta. Na kurzu si společně uhnětete těsto z kvasu a naučíte se domácí koblihy, vdolečky a případně i donuty.
Julka přinese drožďové těsto, které nám stihne hezky dokynout a během toho si připravíme náplně, protože bez pořádné porce sladké náplně by to nebylo ono. Připravíme si vanilkový, čokoládový a tvarohový krém a k tomu jednu sladkou polevu. Poté si uhněteme těsto z kvasu, přesně tak, jak si jej připravíte i sami doma.
My už se moc těšíme až Laboratorio provoní vůně čerstvě usmažených masopustních koblih. Máme velkou radost, že se Julka rozhodla vám udělat radost tímto sladkým kurzem.
Termíny
Datum | Stav | Rezervace |
---|---|---|
Čtvrtek, 23. 02. 2023, 10:00 - 15:00 |
Obsazeno | |
Čtvrtek, 30. 03. 2023, 10:00 - 15:00 |
Volno |

Juliana Fischerová
Juliana je blogerka, která na začátku roku 2012 začala psát blog Maškrtnica.cz o pečení z kvasu. Posléze založila spolu s Cuketkou kváskovou mapu a hnutí PečemPecen.cz. Odmalička se věnovala pečení především pro rodinu, posléze ve větším na zakázku a následně rok a půl pekla a smažila koblihy pro restauraci Maso a kobliha.
Další volné kurzy

Thajská kuchyně s Chilli Lips |ENG|
Jidapha Wisutrattana
3 800 Kč

Tradiční japonská kuchyně
Jakub Horák
3 800 Kč

Výčep - moderní české menu
Vojtěch Petržela
3 800 Kč

Snídaně jako z La Bottega
Lukáš Pocnar
3 000 Kč

Sladké vegan pečení s Nikoletou
Nikoleta Kováčová
4 000 Kč

Cesta chleba s Maškrtnicí
Juliana Fischerová
3 600 Kč

Kuře z Kro Kitchen
Vojtěch Václavík
4 000 Kč

Francie s Le Terroir
Jakub Čadina
3 800 Kč