Sushi

Šéfkuchař: Julek Surmaj

Jaké je menu?

Japonská rýže pro sushi

Maki

California maki

Uramaki roll

Nigiri

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Japonská specialita sushi, jehož příprava je obecně považována za složitou, patří mezi nejvyhledávanější pochoutky večírků a oslav. Osvojte si přípravu této oblíbené delikatesy na kurzu vedeném Julkem Surmajem, který Vás přesvědčí, že i zdánlivě složité může být naprosto jednoduché.

Nejprve Vás krátce zasvětíme do historie sushi, naučíme základním dovednostem přípravy, seznámíme Vás se surovinami,
které k sushi neodmyslitelně patří, a poradíme Vám s jejich nákupem. Ukážeme si, jak správně suroviny (zejména ryby či krevety) čistit, porcovat a krájet.

Kurz přípravy sushi pro začátečníky trvá cca čtyři hodiny a probíhá v češtině pod vedením zkušeného kuchaře Julka Surmaje. 

Součástí kurzu je neomezená konzumace nealkoholických nápojů.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pondělí, 17. 01. 2022, 16:30 - 20:30

Obsazeno

Julek Surmaj

Zkušený kuchař, který se již řadu let specializuje na sushi a teplou japonskou kuchyni, sbíral zkušenosti v restauracích Ambiente Brazil Food, v japonské restauraci Katsura v hotelu Diplomat či v restauraci Koishi v Brně, kde se učil od japonského mistra Tadajošiho Ebiny. Nyní pracuje v restauraci Aureole jako sushi master.  

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 900 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Lukáš Pocnar

3 950 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více