Sushi

Šéfkuchař: Julek Surmaj

Jaké je menu?

Japonskou rýži pro sushi
Maki
California maki
Uramaki roll
Nigiri

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Japonská specialita sushi, jehož příprava je obecně považována za složitou, patří mezi nejvyhledávanější pochoutky večírků a oslav. Osvojte si přípravu této oblíbené delikatesy na kurzu vedeném Julkem Surmajem, který vás přesvědčí, že i zdánlivě složité může být naprosto jednoduché.

Nejprve vás krátce zasvětíme do historie sushi, naučíme základním dovednostem přípravy, seznámíme vás se surovinami,
které neodmyslitelně k sushi patří a poradíme s jejich nákupem. Ukážeme si, jak správně suroviny (zejména ryby či krevety) čistit, porcovat a krájet.

Kurz přípravy sushi pro začátečníky trvá cca 4 hodiny a probíhá v češtině pod vedením zkušeného kuchaře Julka Surmaje. 

Součástí kurzu je neomezená konzumace nealkoholických nápojů.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Čtvrtek, 30. 07. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Julek Surmaj

Zkušený kuchař, který se již řadu let specializuje na sushi a teplou japonskou kuchyni, sbíral své zkušenosti v restauracích Ambiente Brazil food, japonské restauraci Katsura v Hotelu Diplomat či v restauraci Koishi v Brně, kde se učil od japonského mistra Tadaoshi Ebina. Nyní pracuje v restauraci Aureole jako sushi master.  

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Cesta chleba s Maškrtnicí

Cesta chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 600 Kč

Více

Grilování s Martinem v zahradě

Grilování s Martinem v zahradě

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Asijská fermentace

Asijská fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více

Pečení chleba ve dvou dnech 1.8. - 2.8. 2020

Pečení chleba ve dvou dnech 1.8. - 2.8. 2020

Juliana Fischerová

3 600 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

Jana Bilíková

3 300 Kč

Více