LA BOTTEGA: Sous vide v každém chodu

Šéfkuchař: Lukáš Pocnar

Jaké je menu?

  • Filet z candáta s chřestem, guanciale, sušenými rajčaty a béarnskou omáčkou
  • Hovězí rumpsteak se salátem z nových brambor, potočnice, cibule a kapari s česnekovou majonézou
  • Krém z lesního ovoce s citronovým sorbetem a vanilkovou sušenkou

3 000 CZK včetně DPH za osobu

Pojďte se naučit trendy metodu současné světové kulinarie - sous vide. Pro každý chod našeho menu pro Vás Lukáš Pocnar, šéfkuchař  La Bottega di Finestra, připravil ukázku této zdravé a mimořádně chutné přípravy. 

Lukáš Pocnar

Lukáš má na kontě řadu zkušeností třeba v restauraci Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu "Oblaca", kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, který přinesl první michelinskou hvězdu České republice. Pak se rozhodl vařit v La Bottega di Finestra pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana.​

Další kurzy

22. 10. 2018

Rum na talíři

26. 10. 2018

LA FINESTRA představuje: MASO

27. 10. 2018

Cesta chleba s Maškrtnicí

29. 10. 2018

To nejlepší z Marche s Riccardem

03. 11. 2018

Božské dezerty z LA BOTTEGA

05. 11. 2018

Men in the kitchen

12. 11. 2018

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

13. 11. 2018

Sexy zelenina

Další podobné kurzy

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Vaříme v březnu

Vaříme v březnu

Martin Kortus

2 500 CZK

Více

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody

Riccardo Lucque

3 250 CZK

Více

Cap Horn degustace kakaa a čokolády s Claudio Corallo

Cap Horn degustace kakaa a čokolády s Claudio Corallo

Flemming Laugesen

290 CZK

Více

Pečení vánočního cukroví II.

Pečení vánočního cukroví II.

Martin Beránek

2 900 CZK

Více

Letní kurz burgerů jako z Dishe

Letní kurz burgerů jako z Dishe

Jiří Janouch

3 000 CZK

Více

Tapas - Španělská inspirace

Tapas - Španělská inspirace

Michal Hromas

3 000 CZK

Více