La Finestra představuje: maso

Šéfkuchař: Tomáš Juřík

Jaké je menu?

Crostino

Pasta all’amatriciana

Supreme z perličky s pečenou karotkou a lanýžovou omáčkou

Family style steak – telecí rib eye, piemontský T-bone, jehněčí kotletky, sezonní zelenina jako příloha

3 950 Kč včetně DPH za osobu

S Tomášem Juříkem jsme si již vyzkoušeli, jak na ryby a mořské plody. A nyní přicházíme snad s ještě oblíbenějším tématem – s masem! A Tomáš Vám ukáže, jak maso povznést do gastronomických výšin. Kromě crostini na Vás čekají domácí těstoviny all’amatriciana a supreme z perličky s omáčkou z lanýžů. Vše bude korunovat výběr lahodných stařených steaků – telecí rib eye či piemontský T-bone. Potěšíme i milovníky jemnějšího masa, a to jehněčími kotletkami. Nám už se sbíhají sliny. A co Vám? Přihlaste se na kurz!

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffé Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Bohême Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci A Voce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Dýně 4x jinak

Dýně 4x jinak

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Zvěřina a pálenky

Zvěřina a pálenky

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu