LA FINESTRA představuje: MASO

Šéfkuchař: Tomáš Juřík

Jaké je menu?

  • Telecí tatarák s lanýžovou majonézou a s křepelčím vejcem
  • Tagliatelle s králičím ragú, petrželovým olejem a kuřecí crumble
  • Kuřecí supreme s pečenou karotkou, brambory Grennaille a s omáčkou s telecím morkem
  • Family style steak - telecí rib eye, piemontský T-Bone, jehněčí kotletky, sezónní zelenina jako příloha

3 950 CZK včetně DPH za osobu

S Tomášem Juříkem jsme si již vyzkoušeli, jak na ryby a drůbež. A nyní přicházíme snad s ještě oblíbenějším tématem - maso! Přiznejme si to, jako Češi tento zdroj bílkovin milujeme. A Tomáš vám ukáže, jak maso povnést do gastronomických výšin. Kromě tataráku na vás čekají domácí těstoviny s lahodným králičím ragú, kuřecí supreme nebo omáčka s telecím morkem. Vše bude korunovat výběr lahodných stařených steaků - telecí rib eye či piemontský T-bone. Potěšíme i milovníky jemnějšího masa, a to jehněčími kotletkami. Nám už se sbíhají sliny. A co vám? Přihlaste se na kurz!

Termíny

Datum Stav Rezervace

Úterý, 09. 04. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Další kurzy

04. 03. 2019

The Best of La Finestra

20. 05. 2019

The Best of La Finestra

14. 06. 2019

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Další podobné kurzy

Zvěřina aneb lovecký kurz vaření

Zvěřina aneb lovecký kurz vaření

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více

Podzimní polévky

Podzimní polévky

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Degustační večeře s Claudio Corallo

Degustační večeře s Claudio Corallo

Riccardo Lucque

3 250 CZK

Více

Sexy zelenina

Sexy zelenina

Michal Hromas

3 300 CZK

Více

Pečení vánočního cukroví II.

Pečení vánočního cukroví II.

Martin Beránek

2 900 CZK

Více

To nejlepší z Jeruzaléma!

To nejlepší z Jeruzaléma!

Michal Hromas

2 500 CZK

Více

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 300 CZK

Více