
LA FINESTRA představuje: MASO
Šéfkuchař: Tomáš Juřík
Jaké je menu?
- Telecí tatarák s lanýžovou majonézou a s křepelčím vejcem
- Tagliatelle s králičím ragú, petrželovým olejem a kuřecí crumble
- Kuřecí supreme s pečenou karotkou, brambory Grennaille a s omáčkou s telecím morkem
- Family style steak - telecí rib eye, piemontský T-Bone, jehněčí kotletky, sezónní zelenina jako příloha
3 950 CZK včetně DPH za osobu
S Tomášem Juříkem jsme si již vyzkoušeli, jak na ryby a drůbež. A nyní přicházíme snad s ještě oblíbenějším tématem - maso! Přiznejme si to, jako Češi tento zdroj bílkovin milujeme. A Tomáš vám ukáže, jak maso povnést do gastronomických výšin. Kromě tataráku na vás čekají domácí těstoviny s lahodným králičím ragú, kuřecí supreme nebo omáčka s telecím morkem. Vše bude korunovat výběr lahodných stařených steaků - telecí rib eye či piemontský T-bone. Potěšíme i milovníky jemnějšího masa, a to jehněčími kotletkami. Nám už se sbíhají sliny. A co vám? Přihlaste se na kurz!

Tomáš Juřík
Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.
Další podobné kurzy

Zvěřina aneb lovecký kurz vaření
Riccardo Lucque
3 300 CZK

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!
Ladislav Dvořák
3 300 CZK

Podzimní polévky
Martin Kortus
1 900 CZK

Degustační večeře s Claudio Corallo
Riccardo Lucque
3 250 CZK

Sexy zelenina
Michal Hromas
3 300 CZK

Pečení vánočního cukroví II.
Martin Beránek
2 900 CZK

To nejlepší z Jeruzaléma!
Michal Hromas
2 500 CZK

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!
Ladislav Dvořák
3 300 CZK