LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

Šéfkuchař: Tomáš Juřík

Jaké je menu?

Crostini, drůbeží polévka s játrovými knedlíčky, domácími nudlemi, zeleninou a bylinkovým olejem
Perlička na divoko (Maltagliati alla cacciatora)
Family dinner (pečená kuřata, holubi, kachna) + sezónní přílohy

3 500 Kč včetně DPH za osobu

Restaurace La Finestra v čele s šéfkuchařem Tomášem Juříkem by Vám rádi představili, co znamená drůbeží menu v jejich podání. Kuřecí polévka s bylinkovým olejem v podání Tomáše Juříka bude elegantním začátkem večera, kde zjistíte, co znamená kouzlo drůbeže v jeho podání.

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Další kurzy lektora/ky

20. 05. 2019

The Best of La Finestra

14. 06. 2019

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Další volné kurzy

Sladký americký sen

Sladký americký sen

Josef Maršálek

4 950 Kč

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Snídaně stylově

Snídaně stylově

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více