LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

Šéfkuchař: Tomáš Juřík

Jaké je menu?

  • Crostini, drůbeží polévka s játrovými knedlíčky, domácími nudlemi, zeleninou a bylinkovým olejem
  • Perlička na divoko (Maltagliati alla cacciatora)
  • Family dinner (pečená kuřata, holubi, kachna) + sezónní přílohy

3 500 CZK včetně DPH za osobu

Restaurace La Finestra v čele s šéfkuchařem Tomášem Juříkem by Vám rádi představili, co znamená drůbeží menu v jejich podání. Kuřecí polévka s bylinkovým olejem v podání Tomáše Juříka bude elegantním začátkem večera, kde zjistíte, co znamená kouzlo drůbeže v jeho podání.

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Další kurzy

26. 10. 2018

LA FINESTRA představuje: MASO

12. 11. 2018

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Další podobné kurzy

Italské těstoviny s Riccardem

Italské těstoviny s Riccardem

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Sexy zelenina

Sexy zelenina

Michal Hromas

3 300 CZK

Více

Thajská večeře od Sofie

Thajská večeře od Sofie

Sofia Smith

3 000 CZK

Více

Degustační večeře s Claudio Corallo

Degustační večeře s Claudio Corallo

Riccardo Lucque

3 250 CZK

Více

Sous vide v každém chodu

Sous vide v každém chodu

Lukáš Pocnar

3 300 CZK

Více

Příprava čerstvých těstovin

Příprava čerstvých těstovin

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Pikantní burgery jako z Dishe

Pikantní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více