La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Šéfkuchař: Lukáš Pocnar

Jaké je menu?

Carpaccio z mušlí svatého Jakuba s jablkem a lanýži

Linguine s vongolemi

Risotto al nero di seppia, kalamáry​

Signature La Finestra in Cucina: výběr ryb (pražma v soli, mořský ďas Meunière, ropušnice guazzetto) servírovaný na způsob ,,family dinner“ a sezonní přílohy 

3 950 Kč včetně DPH za osobu

Plavete v přípravě ryb anebo Vám už docházejí nápady, jak na jejich chutnou úpravu? Pak je tento kurz určen právě Vám. Šéfkuchař restaurace La Finestra in Cucina Tomáš Juřík Vás naučí, jak na ryby a mořské plody. Chuti dobře připravených čerstvých ryb se nic nevyrovná a Tomáš umí rybu a mořské plody pozvednout na luxusní zážitek na talíři. Předá Vám své bohaté zkušenosti, od vykostění až po správné propečení masa a dochucení. Po absolvování kurzu si přípravu ryb a mořských plodů budete užívat a cítit se v ní jistí jako ryba ve vodě. Poznatky z kurzu oceníte při přípravě běžné večeře, rodinné oslavy i při vaření slavnostního štědrovečerního menu.

Lukáš Pocnar

Lukáš má na kontě řadu zkušeností třeba v restauraci Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu „Oblaca“, kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, jenž České republice přinesl první michelinskou hvězdu. Pak se Lukáš rozhodl vařit v La Bottega di Finestra pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana.​

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

Martin Kortus

2 500 Kč

Více

Japonsko na grilu v zahradě Aromi

Japonsko na grilu v zahradě Aromi

Jakub Horák

3 300 Kč

Více

BBQ s Riccardem v zahradě Aromi (ENG)

BBQ s Riccardem v zahradě Aromi (ENG)

Riccardo Lucque

3 600 Kč

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 900 Kč

Více

Pavel Berky – MasterChef menu

Pavel Berky – MasterChef menu

Pavel Berky

4 500 Kč

Více

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Matteo Crubellati

3 300 Kč

Více

Francouzská kuchyně Le Terroir

Francouzská kuchyně Le Terroir

Jakub Čadina

3 300 Kč

Více

Autentická mexická kuchyně

Autentická mexická kuchyně

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu