La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Šéfkuchař: Lukáš Pocnar

Jaké je menu?

Carpaccio z mušlí svatého Jakuba s jablkem a lanýži

Linguine s vongolemi

Risotto al nero di seppia, kalamáry​

Signature La Finestra in Cucina: výběr ryb (pražma v soli, mořský ďas Meunière, ropušnice guazzetto) servírovaný na způsob ,,family dinner“ a sezonní přílohy 

3 950 Kč včetně DPH za osobu

Plavete v přípravě ryb anebo Vám už docházejí nápady, jak na jejich chutnou úpravu? Pak je tento kurz určen právě Vám. Šéfkuchař restaurace La Finestra in Cucina Tomáš Juřík Vás naučí, jak na ryby a mořské plody. Chuti dobře připravených čerstvých ryb se nic nevyrovná a Tomáš umí rybu a mořské plody pozvednout na luxusní zážitek na talíři. Předá Vám své bohaté zkušenosti, od vykostění až po správné propečení masa a dochucení. Po absolvování kurzu si přípravu ryb a mořských plodů budete užívat a cítit se v ní jistí jako ryba ve vodě. Poznatky z kurzu oceníte při přípravě běžné večeře, rodinné oslavy i při vaření slavnostního štědrovečerního menu.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pondělí, 21. 02. 2022, 16:30 - 20:30

Obsazeno

Lukáš Pocnar

Lukáš má na kontě řadu zkušeností třeba v restauraci Rybí trh, Les Moules a Renomme, odkud odešel kvůli novému projektu „Oblaca“, kde následně sbíral zkušenosti od kolegů z Four Seasons, kteří pracovali přímo pod Andreou Accordim, jenž České republice přinesl první michelinskou hvězdu. Pak se Lukáš rozhodl vařit v La Bottega di Finestra pod vedením Riccarda Lucqueho a Radka Hasmana.​

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus
Milan Zaleš

3 300 Kč

Více

Seafood a Champagne s Riccardem

Seafood a Champagne s Riccardem

Riccardo Lucque

3 500 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Pekař nepeče jen housky

Pekař nepeče jen housky

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus
Filip Jančárek

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu