LA FINESTRA představuje: RYBY

Šéfkuchař: Tomáš Juřík

Jaké je menu?

Monterosso Val d’Arda sur lie 2014, Massimiliano Croci

Roero Arneis, Alberto Oggero

Ceviche z mořského vlka
Soave Classico 2018, Gini

Ravioli plněné uzenými bramborami s výběrem ryb, rajčaty a řapíkatým celerem
Riflesso Rosi 2015 magnum, Eugenio Rosi

Signature La Finestra in Cucina: Výběr ryb (pražma v soli, mořský ďas Meunière, ropušnice gauzzetto) servírovaný na způsob ,,family dinner" a sezónní přílohy 

3 950 Kč včetně DPH za osobu

Plavete v přípravě ryb, anebo vám už docházejí nápady, jak na chutnou úpravu ryb? Pak je tento kurz určen právě vám. Šéfkuchař restaurace La Finestra in Cucina, Tomáš Juřík, vás naučí, jak na ryby.  Chuti dobře připravných čerstvých ryby se nic nevyrovná a Tomáš umí rybu pozvednout na luxusní zážitek na talíři. Předá vám své bohaté zkušenosti, od vykoštění až po správné propečení masa a dochucení. Po absolvování kurzu si přípravu ryb budete užívat a cítit se v ní jistí, jako ryba ve vodě. Poznatky z kurzu oceníte při přípravě běžné večeře,  rodinné oslavy i při vaření slavnostního štědrovečerního menu.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pondělí, 14. 10. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Další kurzy lektora/ky

03. 11. 2019

LA FINESTRA představuje: MASO

Další volné kurzy

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Flemming Laugesen

950 Kč

Více

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Riccardo Lucque

4 500 Kč

Více

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Pečení vánočního cukroví II.

Pečení vánočního cukroví II.

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu