LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

Šéfkuchař: Tomáš Juřík

Jaké je menu?

Carpaccio z mušlí svatého Jakuba, jablkem a lanýži

Linguine s vongolemi

Risotto al nero di seppia, kalamáry​

Signature La Finestra in Cucina: Výběr ryb (pražma v soli, mořský ďas Meunière, ropušnice gauzzetto) servírovaný na způsob ,,family dinner" a sezónní přílohy 

3 950 Kč včetně DPH za osobu

Plavete v přípravě ryb, anebo vám už docházejí nápady, jak na chutnou úpravu ryb? Pak je tento kurz určen právě vám. Šéfkuchař restaurace La Finestra in Cucina, Tomáš Juřík, vás naučí, jak na ryby a mořské plody.  Chuti dobře připravných čerstvých ryby se nic nevyrovná a Tomáš umí rybu a mořské plody pozvednout na luxusní zážitek na talíři. Předá vám své bohaté zkušenosti, od vykoštění až po správné propečení masa a dochucení. Po absolvování kurzu si přípravu ryb a mořských plodů budete užívat a cítit se v ní jistí, jako ryba ve vodě. Poznatky z kurzu oceníte při přípravě běžné večeře,  rodinné oslavy i při vaření slavnostního štědrovečerního menu.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pondělí, 18. 05. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Další kurzy lektora/ky

27. 03. 2020

LA FINESTRA představuje: MASO

03. 04. 2020

The Best of La Finestra

14. 06. 2020

LA FINESTRA představuje: MASO

Další volné kurzy

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Hovězí, hovězí, hovězí!

Hovězí, hovězí, hovězí!

Martin Kortus
Olga Romanová

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Asijská fermentace

Asijská fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

České menu z Kuchyně II.

České menu z Kuchyně II.

Marek Janouch
Dalibor Křivánek
Olga Romanová

3 600 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Ukázka z kurzu