La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Šéfkuchař: Tomáš Juřík

Jaké je menu?

Carpaccio z mušlí svatého Jakuba s jablkem a lanýži

Linguine s vongolemi

Risotto al nero di seppia, kalamáry​

Signature La Finestra in Cucina: výběr ryb (pražma v soli, mořský ďas Meunière, ropušnice guazzetto) servírovaný na způsob ,,family dinner“ a sezonní přílohy 

3 950 Kč včetně DPH za osobu

Plavete v přípravě ryb anebo Vám už docházejí nápady, jak na jejich chutnou úpravu? Pak je tento kurz určen právě Vám. Šéfkuchař restaurace La Finestra in Cucina Tomáš Juřík Vás naučí, jak na ryby a mořské plody. Chuti dobře připravených čerstvých ryb se nic nevyrovná a Tomáš umí rybu a mořské plody pozvednout na luxusní zážitek na talíři. Předá Vám své bohaté zkušenosti, od vykostění až po správné propečení masa a dochucení. Po absolvování kurzu si přípravu ryb a mořských plodů budete užívat a cítit se v ní jistí jako ryba ve vodě. Poznatky z kurzu oceníte při přípravě běžné večeře, rodinné oslavy i při vaření slavnostního štědrovečerního menu.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Středa, 03. 02. 2021, 16:30 - 20:30

Volno

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffé Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Bohême Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci A Voce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Masopustní koblihy s Julianou

Masopustní koblihy s Julianou

Juliana Fischerová

3 300 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu