
La Finestra představuje: ryby & mořské plody
Šéfkuchař:
Tomáš Juřík
Jaké je menu?
Carpaccio z mušlí svatého Jakuba s jablkem a lanýži
Linguine s vongolemi
Risotto al nero di seppia, kalamáry
Signature La Finestra in Cucina: výběr ryb (pražma v soli, mořský ďas Meunière, ropušnice guazzetto) servírovaný na způsob ,,family dinner“ a sezonní přílohy
3 950 Kč včetně DPH za osobu
Plavete v přípravě ryb anebo Vám už docházejí nápady, jak na jejich chutnou úpravu? Pak je tento kurz určen právě Vám. Šéfkuchař restaurace La Finestra in Cucina Tomáš Juřík Vás naučí, jak na ryby a mořské plody. Chuti dobře připravených čerstvých ryb se nic nevyrovná a Tomáš umí rybu a mořské plody pozvednout na luxusní zážitek na talíři. Předá Vám své bohaté zkušenosti, od vykostění až po správné propečení masa a dochucení. Po absolvování kurzu si přípravu ryb a mořských plodů budete užívat a cítit se v ní jistí jako ryba ve vodě. Poznatky z kurzu oceníte při přípravě běžné večeře, rodinné oslavy i při vaření slavnostního štědrovečerního menu.

Tomáš Juřík
Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffé Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Bohême Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci A Voce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Další volné kurzy

Rum na talíři
Martin Kortus
3 300 Kč

Masopustní koblihy s Julianou
Juliana Fischerová
3 300 Kč

Rostlinně
Adam Novotný
Libor Pozníček
3 300 Kč

Men in the kitchen
Martin Kortus
3 300 Kč

Skandinávské pečení
Eva Simkovičová
3 300 Kč

Vaření s dětmi
Darina Sieglová
2 500 Kč

Indian home cooking se Sofií (ENG)
Sofia Smith
3 300 Kč

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)
Riccardo Lucque
3 300 Kč