LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Šéfkuchař: Tomáš Juřík

Jaké je menu?

Krevetový salát s mangem, avokádem a citronovou majonézou
Cacciucco polévka s kalamáry, mušlemi sv. Jakuba, slávkami a šafránovými passatelli
Gnocchi s grilovanými artyčoky, vongolemi a bazalkou
Family style linguine s humrem, rajčaty a zázvorem

3 950 Kč včetně DPH za osobu

Ochutnáváte na dovolené rádi plody moře, ale doma nevíte jak na ně? Tak i na tento řešení tohoto problému máme v Laboratoriu recept. A prozradí vám ho jeden z nejpovolanějších, šéfkuchař restaurace La Finestra in Cucina, Tomáš Juřík. S námi už se nebudete bát žádného druhu seafoodu, ani jeho přípravy. Začnete s jednoduchým, ale velmi svěžím předkrmem, který vás ohromí svými chutěmi a kombinacemi - krevetový salát s mangem, avokádem a citronovou majonézou. A mimochodem, už jste slyšeli nebo ochutnali francouzskou bouillabaisse? Pokud vám chutnala, tak si jistě zamilujete i její italskou variantu, rybí polévku z trhu - Cacciucco. Ta se bude připravovat z kalamár, mušlí sv. Jakuba, slávek a doplníme i o šafránové passatelli. A to, že si mořské plody skvěle rozumí s těstoviny vás přesvedčí  -gnocchi s grilovanými artyčoky, vongolemi a bazalkou​. A jak zakončit hostinu s přímořskou atmosférou? No přeci králem této kategorie - humrem. Budeme ho podávat s rajčaty a zázvorem .

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pátek, 14. 06. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Další kurzy lektora/ky

20. 05. 2019

The Best of La Finestra

Další volné kurzy

Sladký americký sen

Sladký americký sen

Josef Maršálek

4 950 Kč

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Snídaně stylově

Snídaně stylově

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více