LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Šéfkuchař: Tomáš Juřík

Jaké je menu?

  • Krevetový salát s mangem, avokádem a citronovou majonézou
  • Cacciucco polévka s kalamáry, mušlemi sv. Jakuba, slávkami a šafránovými passatelli
  • Gnocchi s grilovanými artyčoky, vongolemi a bazalkou
  • Family style linguine s humrem, rajčaty a zázvorem

3 950 CZK včetně DPH za osobu

Ochutnáváte na dovolené rádi plody moře, ale doma nevíte jak na ně? Tak i na tento řešení tohoto problému máme v Laboratoriu recept. A prozradí vám ho jeden z nejpovolanějších, šéfkuchař restaurace La Finestra in Cucina, Tomáš Juřík. S námi už se nebudete bát žádného druhu seafoodu, ani jeho přípravy. Začnete s jednoduchým, ale velmi svěžím předkrmem, který vás ohromí svými chutěmi a kombinacemi - krevetový salát s mangem, avokádem a citronovou majonézou. A mimochodem, už jste slyšeli nebo ochutnali francouzskou bouillabaisse? Pokud vám chutnala, tak si jistě zamilujete i její italskou variantu, rybí polévku z trhu - Cacciucco. Ta se bude připravovat z kalamár, mušlí sv. Jakuba, slávek a doplníme i o šafránové passatelli. A to, že si mořské plody skvěle rozumí s těstoviny vás přesvedčí  -gnocchi s grilovanými artyčoky, vongolemi a bazalkou​. A jak zakončit hostinu s přímořskou atmosférou? No přeci králem této kategorie - humrem. Budeme ho podávat s rajčaty a zázvorem .

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pátek, 14. 06. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Další kurzy

04. 03. 2019

The Best of La Finestra

09. 04. 2019

LA FINESTRA představuje: MASO

20. 05. 2019

The Best of La Finestra

Další podobné kurzy

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

2 900 CZK

Více

Sexy zelenina

Sexy zelenina

Michal Hromas

3 300 CZK

Více

Vaříme v březnu

Vaříme v březnu

Martin Kortus

2 500 CZK

Více

Povídání ne-/jen o víně s Flemmingem (CZE/ENG)

Povídání ne-/jen o víně s Flemmingem (CZE/ENG)

Flemming Laugesen

1 950 CZK

Více

Sous vide v každém chodu

Sous vide v každém chodu

Lukáš Pocnar

3 300 CZK

Více

Večeře s vinařstvím Pacina

Večeře s vinařstvím Pacina

Riccardo Lucque

2 900 CZK

Více

Lanýžová večeře s Riccardem

Lanýžová večeře s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více

Objevte kouzlo lilku

Objevte kouzlo lilku

Michal Hromas

2 500 CZK

Více