Ladies with cocktails in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • (Grepovo-malinový Gin & Tonic
  • Shaken Grand Margarita - Tequila Don Julio infuzovaná chilli papričkou, čerstvá limetová šťáva, Grand Marnier)
  • Losový tartar s avokádo espumou na celerovém chipsu
  • (Skye Sour: Singleton 12yo, čerstvá citr.šťáva, cukrový sirup, bílek)
  • Filet polární tresky s kouřovým nádechem a bramborovým purée ala Joel Robuchon (Rosemary Gimlet: Gin, limetový cordial, limeta, rozmarýn)
  • Jehněčí kotletky v bylinné krustě s cuketovým purée a česnekovým konfitem (Averna Signature Serve - Sicilský likér Averna, pomerančová šťáva, máta, šalvěj, pomerančová kůra)
  • Čerstvé ovoce v čokoládě s oříškovým crumble

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Laboratorio pro Vás připravilo jedinečnou dámskou jízdu ve stylu seriálu Sex ve městě. Pozvěte své blízké kamarádky a užijte si večer plný zábavy, dobrého jídla a koktejlů a popovídejte si o partnerských vztazích, sexu a celkově o životě tak, jako Vaše milované newyorské kvarteto Carrie, Miranda, Charlotta a Samantha. Neodolatelné čtyřchodové menu si uvaříte pod taktovkou charismatického šéfkuchaře Laboratoria Martina Kortuse, který na newyorském Manhattanu prožil dvacet let.

Čtyři skvělé koktejly si namícháte společně s božským ambasadorem prestižní světové barmanské soutěže World Class Petrem Kymlou, zástupcem společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.Dámy, neváhejte si rezervovat místo na jedinečném kurzu vaření a míchání koktejlů. Těšíme se na Vás!

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pátek, 22. 02. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Úterý, 14. 05. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

26. 02. 2019

Men in the kitchen

18. 03. 2019

Rum na talíři

05. 04. 2019

Men in the kitchen

08. 04. 2019

Do Francie s Martinem

16. 04. 2019

Rum na talíři

25. 04. 2019

Ve stylu Grand Marnier

17. 05. 2019

Men in the kitchen ENG

04. 06. 2019

Rum na talíři

Další podobné kurzy

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

Tomáš Juřík

3 500 CZK

Více

Cap Horn degustace kakaa a čokolády

Cap Horn degustace kakaa a čokolády

Flemming Laugesen

450 CZK

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 CZK

Více

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Hovězí steaky levou zadní

Hovězí steaky levou zadní

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Ukázka z kurzů