Ladies with cocktails in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • (Grepovo-malinový Gin & Tonic
  • Shaken Grand Margarita - Tequila Don Julio infuzovaná chilli papričkou, čerstvá limetová šťáva, Grand Marnier)
  • Losový tartar s avokádo espumou na celerovém chipsu
  • (Skye Sour: Singleton 12yo, čerstvá citr.šťáva, cukrový sirup, bílek)
  • Filet polární tresky s kouřovým nádechem a bramborovým purée ala Joel Robuchon (Rosemary Gimlet: Gin, limetový cordial, limeta, rozmarýn)
  • Jehněčí kotletky v bylinné krustě s cuketovým purée a česnekovým konfitem (Averna Signature Serve - Sicilský likér Averna, pomerančová šťáva, máta, šalvěj, pomerančová kůra)
  • Čerstvé ovoce v čokoládě s oříškovým crumble

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Laboratorio pro Vás připravilo jedinečnou dámskou jízdu ve stylu seriálu Sex ve městě. Pozvěte své blízké kamarádky a užijte si večer plný zábavy, dobrého jídla a koktejlů a popovídejte si o partnerských vztazích, sexu a celkově o životě tak, jako Vaše milované newyorské kvarteto Carrie, Miranda, Charlotta a Samantha. Neodolatelné čtyřchodové menu si uvaříte pod taktovkou charismatického šéfkuchaře Laboratoria Martina Kortuse, který na newyorském Manhattanu prožil dvacet let.

Čtyři skvělé koktejly si namícháte společně s božským ambasadorem prestižní světové barmanské soutěže World Class Petrem Kymlou, zástupcem společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.Dámy, neváhejte si rezervovat místo na jedinečném kurzu vaření a míchání koktejlů. Těšíme se na Vás!

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

22. 10. 2018

Rum na talíři

05. 11. 2018

Men in the kitchen

Další podobné kurzy

Hovězí steak není jen svíčková vol. 2!

Hovězí steak není jen svíčková vol. 2!

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Lanýžové menu s Riccardem

Lanýžové menu s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více

Objevte kouzlo lilku

Objevte kouzlo lilku

Michal Hromas

2 500 CZK

Více

Hugova jehněčí slavnost

Hugova jehněčí slavnost

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Hovězí steak není jen svíčková

Hovězí steak není jen svíčková

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Letní kurz burgerů jako z Dishe!

Letní kurz burgerů jako z Dishe!

Jiří Janouch

2 200 CZK

Více

B&B - Burgery a bourbon v Aromi

B&B - Burgery a bourbon v Aromi

Jiří Janouch

2 900 CZK

Více

Ukázka z kurzů