Ladies with cocktails in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • Grepovo-malinový Gin & Tonic
  • Shaken Grand Margarita - Tequila Don Julio infuzovaná chilli papričkou, čerstvá limetová šťáva, Grand Marnier
  • Losový tartar s avokádo espumou na celerovém chipsu
  • Skye Sour: Talisker, čerstvá citr.šťáva, cukrový sirup,bílek
  • Filet polární tresky s kouřovým nádechem a bramborovým purée ala Joel Robuchon
  • Rosemary Gimlet: Gin, limetový cordial, limeta, rozmarýn
  • Jehněčí kotletky v bylinné krustě s cuketovým purée a česnekovým konfitem
  • Averna Signature Serve - Sicilský likér Averna, pomerančová šťáva, máta, šalvěj, pomerančová kůra
  • Chocolate mousse s pistáciovým prachem a syrovými kakaovými boby od Claudia Coralla

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Laboratorio pro Vás připravilo jedinečnou dámskou jízdu ve stylu seriálu Sex ve městě. Pozvěte své blízké kamarádky a užijte si večer plný zábavy, dobrého jídla a koktejlů a popovídejte si o partnerských vztazích, sexu a celkově o životě tak, jako Vaše milované newyorské kvarteto Carrie, Miranda, Charlotta a Samantha.

Neodolatelné čtyřchodové menu si uvaříte pod taktovkou charismatického šéfkuchaře Laboratoria Martina Kortuse, který na newyorském Manhattanu prožil dvacet let.

Čtyři skvělé koktejly si namícháte společně s božským ambasadorem prestižní světové barmanské soutěže World Class Petrem Kymlou, zástupcem společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.

Dámy, neváhejte si rezervovat místo na jedinečném kurzu vaření a míchání koktejlů. 

Těšíme se na Vás!

 

 

 

 

 

 
 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pátek, 12. 10. 2018, 16:30 - 20:30

Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

21. 09. 2018

Men in the kitchen

25. 09. 2018

Rum na talíři

22. 10. 2018

Rum na talíři

05. 11. 2018

Men in the kitchen

Další podobné kurzy

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Jana Bilíková

3 300 CZK

Více

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

2 900 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

Tomáš Juřík

3 500 CZK

Více

Italské klasiky pod taktovkou Riccarda

Italské klasiky pod taktovkou Riccarda

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Pečení chleba s Maškrtnicou II.

Pečení chleba s Maškrtnicou II.

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

LA BOTTEGA: Sous vide v každém chodu

LA BOTTEGA: Sous vide v každém chodu

Lukáš Pocnar

3 000 CZK

Více

Jarní masové recepty

Jarní masové recepty

Tomáš Černý

3 500 CZK

Více