
Ladies with cocktails in the kitchen
Šéfkuchař: Martin Kortus
Jaké je menu?
- (Grepovo-malinový Gin & Tonic
- Shaken Grand Margarita - Tequila Don Julio infuzovaná chilli papričkou, čerstvá limetová šťáva, Grand Marnier)
- Losový tartar s avokádo espumou na celerovém chipsu
- (Skye Sour: Singleton 12yo, čerstvá citr.šťáva, cukrový sirup, bílek)
- Filet polární tresky s kouřovým nádechem a bramborovým purée ala Joel Robuchon (Rosemary Gimlet: Gin, limetový cordial, limeta, rozmarýn)
- Jehněčí kotletky v bylinné krustě s cuketovým purée a česnekovým konfitem (Averna Signature Serve - Sicilský likér Averna, pomerančová šťáva, máta, šalvěj, pomerančová kůra)
- Čerstvé ovoce v čokoládě s oříškovým crumble
3 300 CZK včetně DPH za osobu
Laboratorio pro Vás připravilo jedinečnou dámskou jízdu ve stylu seriálu Sex ve městě. Pozvěte své blízké kamarádky a užijte si večer plný zábavy, dobrého jídla a koktejlů a popovídejte si o partnerských vztazích, sexu a celkově o životě tak, jako Vaše milované newyorské kvarteto Carrie, Miranda, Charlotta a Samantha. Neodolatelné čtyřchodové menu si uvaříte pod taktovkou charismatického šéfkuchaře Laboratoria Martina Kortuse, který na newyorském Manhattanu prožil dvacet let.
Čtyři skvělé koktejly si namícháte společně s božským ambasadorem prestižní světové barmanské soutěže World Class Petrem Kymlou, zástupcem společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.Dámy, neváhejte si rezervovat místo na jedinečném kurzu vaření a míchání koktejlů. Těšíme se na Vás!
Termíny
Datum | Sommeliér | Stav | Rezervace |
---|---|---|---|
Pátek, 22. 02. 2019, 16:30 - 20:30 |
Petr Kymla | Volno | |
Úterý, 14. 05. 2019, 16:30 - 20:30 |
Petr Kymla | Volno |

Martin Kortus
V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.
Další podobné kurzy

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)
Riccardo Lucque
3 300 CZK

Exkluzivní lanýžové menu s nádechem podzimu
Riccardo Lucque
4 900 CZK

Tuňák v hlavní roli
Riccardo Lucque
3 900 CZK

Skvělé BURGERY jako z Dishe
Jiří Janouch
2 900 CZK

Menu Jana Punčocháře
Jan Punčochář
3 950 CZK

Hovězí steaky levou zadní
Martin Kortus
3 300 CZK

Večeře s vinařstvím Pacina
Riccardo Lucque
2 900 CZK

Men in the kitchen ENG
Martin Kortus
3 300 CZK