Ladies with cocktails in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

(Grepovo-malinový Gin & Tonic
Shaken Grand Margarita - Tequila Don Julio infuzovaná chilli papričkou, čerstvá limetová šťáva, Grand Marnier)
Losový tartar s avokádo espumou na celerovém chipsu
(Skye Sour: Singleton 12yo, čerstvá citr.šťáva, cukrový sirup, bílek)
Filet polární tresky s kouřovým nádechem a bramborovým purée ala Joel Robuchon (Rosemary Gimlet: Gin, limetový cordial, limeta, rozmarýn)
Jehněčí kotletky v bylinné krustě s cuketovým purée a česnekovým konfitem (Averna Signature Serve - Sicilský likér Averna, pomerančová šťáva, máta, šalvěj, pomerančová kůra)
Čerstvé ovoce v čokoládě s oříškovým crumble

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Laboratorio pro Vás připravilo jedinečnou dámskou jízdu ve stylu seriálu Sex ve městě. Pozvěte své blízké kamarádky a užijte si večer plný zábavy, dobrého jídla a koktejlů a popovídejte si o partnerských vztazích, sexu a celkově o životě tak, jako Vaše milované newyorské kvarteto Carrie, Miranda, Charlotta a Samantha. Neodolatelné čtyřchodové menu si uvaříte pod taktovkou charismatického šéfkuchaře Laboratoria Martina Kortuse, který na newyorském Manhattanu prožil dvacet let.

Čtyři skvělé koktejly si namícháte společně s božským ambasadorem prestižní světové barmanské soutěže World Class Petrem Kymlou, zástupcem společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.Dámy, neváhejte si rezervovat místo na jedinečném kurzu vaření a míchání koktejlů. Těšíme se na Vás!

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pondělí, 07. 10. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

13. 09. 2019

Rum na talíři

16. 09. 2019

Men in the kitchen

18. 10. 2019

Men in the kitchen

21. 10. 2019

Ve stylu Grand Marnier

01. 11. 2019

Rum na talíři

Další volné kurzy

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 Kč

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 Kč

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Marek Bartoš

2 500 Kč

Více

Letní piknik

Letní piknik

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

B&B - Burgery a bourbon v zahradě

B&B - Burgery a bourbon v zahradě

Jiří Janouch

3 300 Kč

Více

Menu z ohně v zahradě

Menu z ohně v zahradě

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Saláty v zahradě

Saláty v zahradě

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu