Ladies with cocktails in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • (Grepovo-malinový Gin & Tonic
  • Shaken Grand Margarita - Tequila Don Julio infuzovaná chilli papričkou, čerstvá limetová šťáva, Grand Marnier)
  • Losový tartar s avokádo espumou na celerovém chipsu
  • (Skye Sour: Singleton 12yo, čerstvá citr.šťáva, cukrový sirup, bílek)
  • Filet polární tresky s kouřovým nádechem a bramborovým purée ala Joel Robuchon (Rosemary Gimlet: Gin, limetový cordial, limeta, rozmarýn)
  • Jehněčí kotletky v bylinné krustě s cuketovým purée a česnekovým konfitem (Averna Signature Serve - Sicilský likér Averna, pomerančová šťáva, máta, šalvěj, pomerančová kůra)
  • Čerstvé ovoce v čokoládě s oříškovým crumble

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Laboratorio pro Vás připravilo jedinečnou dámskou jízdu ve stylu seriálu Sex ve městě. Pozvěte své blízké kamarádky a užijte si večer plný zábavy, dobrého jídla a koktejlů a popovídejte si o partnerských vztazích, sexu a celkově o životě tak, jako Vaše milované newyorské kvarteto Carrie, Miranda, Charlotta a Samantha. Neodolatelné čtyřchodové menu si uvaříte pod taktovkou charismatického šéfkuchaře Laboratoria Martina Kortuse, který na newyorském Manhattanu prožil dvacet let.

Čtyři skvělé koktejly si namícháte společně s božským ambasadorem prestižní světové barmanské soutěže World Class Petrem Kymlou, zástupcem společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.Dámy, neváhejte si rezervovat místo na jedinečném kurzu vaření a míchání koktejlů. Těšíme se na Vás!

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

22. 10. 2018

Rum na talíři

05. 11. 2018

Men in the kitchen

Další podobné kurzy

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 CZK

Více

Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Tomáš Babinec

2 900 CZK

Více

Zimní burgery jako z Dishe

Zimní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

2 500 CZK

Více

Příprava čerstvých těstovin

Příprava čerstvých těstovin

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Podzimní polévky

Podzimní polévky

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Hovězí steak není jen svíčková vol. 2!

Hovězí steak není jen svíčková vol. 2!

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Hovězí steaky levou zadní

Hovězí steaky levou zadní

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Lukáš Pocnar

2 900 CZK

Více

Ukázka z kurzů