Ladies with cocktails in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Grepovo-malinový gin tonic

Shaken Grand Margarita (tequila Don Julio infuzovaná chilli papričkou, čerstvá limetová šťáva, Grand Marnier)

Losový tartar s avokádovou espumou na celerovém chipsu
(Skye Sour - Singleton 12 y.o., čerstvá citronová šťáva, cukrový sirup, bílek)

Filet polární tresky s kouřovým nádechem, s bramborovým purée à la Joel Robuchon
(Rosemary Gimlet - Gin, limetový cordial, limeta, rozmarýn)

Jehněčí kotletky v bylinné krustě s cuketovým pyré a česnekovým konfitem
(Averna Signature Serve - Sicilský likér Averna, pomerančová šťáva, máta, šalvěj, pomerančová kůra)

Čerstvé ovoce v čokoládě s oříškovým crumble

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Laboratorio pro Vás připravilo jedinečnou dámskou jízdu ve stylu seriálu Sex ve městě. Pozvěte své blízké kamarádky a užijte si večer plný zábavy, dobrého jídla a koktejlů a popovídejte si o partnerských vztazích, sexu a celkově o životě tak, jako Vaše milované newyorské kvarteto Carrie, Miranda, Charlotta a Samantha. Neodolatelné čtyřchodové menu si uvaříte pod taktovkou charismatického šéfkuchaře Laboratoria Martina Kortuse, který na newyorském Manhattanu prožil dvacet let.

Čtyři skvělé koktejly si namícháte společně s božským ambasadorem prestižní světové barmanské soutěže World Class Petrem Kymlou, zástupcem společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.Dámy, neváhejte si rezervovat místo na jedinečném kurzu vaření a míchání koktejlů. Těšíme se na Vás!

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pátek, 07. 02. 2020, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

18. 10. 2019

Men in the kitchen

21. 10. 2019

Ve stylu Grand Marnier

01. 11. 2019

Rum na talíři

01. 12. 2019

Zvěřina a pálenky

25. 02. 2020

Men in the kitchen

13. 03. 2020

Rum na talíři

Další volné kurzy

LA FINESTRA představuje: RYBY

LA FINESTRA představuje: RYBY

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Flemming Laugesen

950 Kč

Více

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Riccardo Lucque

4 500 Kč

Více

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu