Ladies with cocktails in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Grepovo-malinový gin tonic

Shaken Grand Margarita (tequila Don Julio infuzovaná chilli papričkou, čerstvá limetová šťáva, Grand Marnier)

Losový tartar s avokádovou espumou na celerovém chipsu
(Skye Sour - Singleton 12 y.o., čerstvá citronová šťáva, cukrový sirup, bílek)

Filet polární tresky s kouřovým nádechem, s bramborovým purée à la Joel Robuchon
(Rosemary Gimlet - Gin, limetový cordial, limeta, rozmarýn)

Jehněčí kotletky v bylinné krustě s cuketovým pyré a česnekovým konfitem
(Averna Signature Serve - Sicilský likér Averna, pomerančová šťáva, máta, šalvěj, pomerančová kůra)

Čerstvé ovoce v čokoládě s oříškovým crumble

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Laboratorio pro Vás připravilo jedinečnou dámskou jízdu ve stylu seriálu Sex ve městě. Pozvěte své blízké kamarádky a užijte si večer plný zábavy, dobrého jídla a koktejlů a popovídejte si o partnerských vztazích, sexu a celkově o životě tak, jako Vaše milované newyorské kvarteto Carrie, Miranda, Charlotta a Samantha. Neodolatelné čtyřchodové menu si uvaříte pod taktovkou charismatického šéfkuchaře Laboratoria Martina Kortuse, který na newyorském Manhattanu prožil dvacet let.

Čtyři skvělé koktejly si namícháte společně s božským ambasadorem prestižní světové barmanské soutěže World Class Petrem Kymlou, zástupcem společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.Dámy, neváhejte si rezervovat místo na jedinečném kurzu vaření a míchání koktejlů. Těšíme se na Vás!

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

18. 09. 2020

Hovězí, hovězí, hovězí!

29. 09. 2020

Men in the kitchen

21. 10. 2020

Rum na talíři

04. 11. 2020

Ve stylu Grand Marnier

25. 11. 2020

Zvěřina a pálenky

Další volné kurzy

Burgery jako z Dishe

Burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 Kč

Více

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Jana Bilíková

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

České menu z Kuchyně II.

České menu z Kuchyně II.

Marek Janouch
Dalibor Křivánek

3 600 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Nedělní pečení s Eliškou

Nedělní pečení s Eliškou

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu