Ladies with cocktails in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Grepovo-malinový gin tonic

Shaken Grand Margarita (tequila Don Julio infuzovaná chilli papričkou, čerstvá limetová šťáva, Grand Marnier)

Losový tartar s avokádovou espumou na celerovém chipsu
(Skye Sour - Singleton 12 y.o., čerstvá citronová šťáva, cukrový sirup, bílek)

Filet polární tresky s kouřovým nádechem, s bramborovým purée à la Joel Robuchon
(Rosemary Gimlet - Gin, limetový cordial, limeta, rozmarýn)

Jehněčí kotletky v bylinné krustě s cuketovým pyré a česnekovým konfitem
(Averna Signature Serve - Sicilský likér Averna, pomerančová šťáva, máta, šalvěj, pomerančová kůra)

Čerstvé ovoce v čokoládě s oříškovým crumble

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Laboratorio pro Vás připravilo jedinečnou dámskou jízdu ve stylu seriálu Sex ve městě. Pozvěte své blízké kamarádky a užijte si večer plný zábavy, dobrého jídla a koktejlů a popovídejte si o partnerských vztazích, sexu a celkově o životě tak, jako Vaše milované newyorské kvarteto Carrie, Miranda, Charlotta a Samantha. Neodolatelné čtyřchodové menu si uvaříte pod taktovkou charismatického šéfkuchaře Laboratoria Martina Kortuse, který na newyorském Manhattanu prožil dvacet let.

Čtyři skvělé koktejly si namícháte společně s božským ambasadorem prestižní světové barmanské soutěže World Class Petrem Kymlou, zástupcem společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.Dámy, neváhejte si rezervovat místo na jedinečném kurzu vaření a míchání koktejlů. Těšíme se na Vás!

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pátek, 07. 02. 2020, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

10. 01. 2020

Champagne

02. 02. 2020

Zvěřina a pálenky

25. 02. 2020

Men in the kitchen

13. 03. 2020

Rum na talíři

30. 03. 2020

Rum na talíři

05. 04. 2020

Men in the kitchen

Další volné kurzy

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Domácí listové těsto

Domácí listové těsto

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Pečení bez másla a bez vajec

Pečení bez másla a bez vajec

Marcela Dulanská

2 500 Kč

Více

Zvěřina a pálenky

Zvěřina a pálenky

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Ukázka z kurzu