Lanýžové menu s Riccardem (ENG)

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Černý lanýž, vejce vařené na 70 stupňů, raw sezonní houby

Lanýžové lívance, parmazán, redukce z kuřecího vývaru

Vaječné taglierini a bílý lanýž

Hovězí plátek, lanýžová bramborová kaše, omáčka z černého lanýže

Čokoládový dortík bez mouky

5 000 Kč včetně DPH za osobu

Každý podzim se milovníci lanýžů sjíždějí do Itálie, aby si vychutnali speciální menu s lanýži. A jelikož máme italské kořeny, tento exkluzivní zážitek bychom Vám nemohli odepřít. Milí milovníci lanýžů, zveme Vás na kurz věnovaný těmto delikátním houbám, který povede sám Riccardo Lucque. Můžeme Vám slíbit, že si z kurzu odnesete neopakovatelný a luxusní zážitek, protože nosnou ingrediencí jsou právě lanýže, gurmány vyhledávaná delikatesa. Připravíme si salát s lanýži a vejcem vařeným na 70 stupňů, lívance na slano s lanýži a redukcí z kuřecího vývaru a další vynikající jídla s lanýži.

Kurzy vedené Riccardem mají vždy skvělou atmosféru, náboj a jsou velmi obohacujícím zážitkem. Lanýže jsou jako víno, každá oblast má svou vůni. V Itálii mají svoji dlouholetou tradici a jejich vyhledávání patří k přísně střeženým rodinným tajemstvím a kulturnímu bohatství země.

V Laboratoriu si na kvalitních surovinách zakládáme, přijďte se sami přesvědčit na náš kurz.

Kurz je veden v anglickém jazyce.

 

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 900 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Lukáš Pocnar

3 950 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu