Lanýžové menu s Riccardem (ENG)

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

(Prosecco di Valdobbiadene Brut sur lie 2017, Casa Coste Piane)
Soufflé s pošírovaným vejcem a lanýži (Valtolla 2016, Massimiliano Croci)
Vývar z kapouna, bottoni ravioli s parmazánem a lanýže (Volpe Rosa 2016, Cantina Giardino)
Risotto se sýrem Robiola a lanýži (Barbera d’Alba Gabutti 2012, Dr. G. Cappellano)
Kuřecí galantina s lanýži
Crème caramel a zmrzlina ze slaného karamelu

4 500 Kč včetně DPH za osobu

Každý podzim se milovníci lanýžů sjíždí do Itálie, aby si vychutnali specialní menu s lanýži.  A jelikož máme italské kořeny, tak bychom vám tento exkluzivní zážitek nemohli odepřít.  Milí milovníci lanýžů, zveme vás na kurz věnovaný těmto delikátním houbám, který povede sám Riccardo Lucque. Můžeme vám slíbít, že si z kurzu odnesete neopakovatelný a luxusní zážitek,  protože nosnou ingrediencí jsou právě lanýže, gurmány vyhledává delikatesa. Připravíme si třeba italské risotto s ústřicemi a lanýži nebo kuřecí galantine s lanýži.

Kurzy vedené Riccardem mají vždy skvělou atmosféru, náboj a jsou velmi obohacujícím zážitkem. Lanýže jsou jako víno, každá oblast má svou vůni. V Itálii mají svoji dlouholetou tradici a jejich vyhledávání patří k přísně střeženým rodinným tajemstvím a kulturnímu bohatství země.

V Laboratoriu si na kvalitních surovinách zakládáme, přijďte se sami přesvědčit na náš kurz.

Kurz je veden v anglickém jazyce.

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pondělí, 25. 11. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

17. 09. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

15. 10. 2019

I love Piemonte! (ENG)

11. 11. 2019

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Další volné kurzy

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Cesta chleba s Maškrtnicí

Cesta chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 600 Kč

Více

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více

Domácí listové těsto

Domácí listové těsto

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Ukázka z kurzu