Lanýžové menu s Riccardem

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • (Prosecco di Valdobbiadene Brut sur lie 2017, Casa Coste Piane)
  • Soufflé s pošírovaným vejcem a lanýži (Valtolla 2016, Massimiliano Croci)
  • Vývar z kapouna, bottoni ravioli s parmazánem a lanýže (Volpe Rosa 2016, Cantina Giardino)
  • Risotto se sýrem Robiola a lanýži (Barbera d’Alba Gabutti 2012, Dr. G. Cappellano)
  • Kuřecí galantina s lanýži
  • Crème caramel a zmrzlina ze slaného karamelu

3 950 CZK včetně DPH za osobu

Každý podzim se milovníci lanýžů sjíždí do Itálie, aby si vychutnali specialní menu s lanýži.  A jelikož máme italské kořeny, tak bychom vám tento exkluzivní zážitek nemohli odepřít.  Milí milovníci lanýžů, zveme vás na kurz věnovaný těmto delikátním houbám, který povede sám Riccardo Lucque. Můžeme vám slíbít, že si z kurzu odnesete neopakovatelný a luxusní zážitek,  protože nosnou ingrediencí jsou právě lanýže, gurmány vyhledává delikatesa. Připravíme si třeba italské risotto s ústřicemi a lanýži nebo kuřecí galantine s lanýži.

Kurzy vedené Riccardem mají vždy skvělou atmosféru, náboj a jsou velmi obohacujícím zážitkem. Lanýže jsou jako víno, každá oblast má svou vůni. V Itálii mají svoji dlouholetou tradici a jejich vyhledávání patří k přísně střeženým rodinným tajemstvím a kulturnímu bohatství země.

V Laboratoriu si na kvalitních surovinách zakládáme, přijďte se sami přesvědčit na náš kurz.

Kurz je veden v anglickém jazyce.

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pondělí, 26. 11. 2018, 16:30 - 20:30

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

15. 11. 2018

Lanýžová večeře s Riccardem

Další podobné kurzy

Degustační večeře s Claudio Corallo

Degustační večeře s Claudio Corallo

Riccardo Lucque

3 250 CZK

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

2 900 CZK

Více

Originální zeleninová jídla

Originální zeleninová jídla

Michal Hromas

2 200 CZK

Více

Dorty jako z Bottegy

Dorty jako z Bottegy

Daniele Combi

2 000 CZK

Více

Sladké raw pokušení

Sladké raw pokušení

Jaroslav Pochop

2 500 CZK

Více

Pečení chleba s Maškrtnicou II.

Pečení chleba s Maškrtnicou II.

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Sous vide v každém chodu

Sous vide v každém chodu

Lukáš Pocnar

3 300 CZK

Více

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicou

Sladké vánoční pečení s Maškrtnicou

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Ukázka z kurzů