Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Gratin z morku, telecí tatrák, lanýž

62' vejce, fondue z pecorina, lanýž

Ravioli plněné tekutým parmesanem a lanýžovou emulzí

Srnčí hřbet, zelí, černý lanýž

Pomerančové tiramisu

 

 

4 500 Kč včetně DPH za osobu

Přijďte si užít luxusní servírovanou večeři, degustační menu, jehož nosnou ingrediencí jsou italské lanýže, kterou pro vás připraví sám Riccardo Lucque. Čeká vás večer plný prožitků, chutí a emocí. Pokud toužíte po gastronomickém zážitku, pak prosím přijměte naše pozvání ke stolu. Zážitek z večeře bude umocněn pečlivě vybranými víny od našeho sommeliéra. Nenechejte se přemlouvat, náš stůl se rychle plní.

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pátek, 12. 11. 2021, 18:00 - 21:00

Flemming Laugesen Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

18. 10. 2021

Ryby a mořské plody (ENG)

19. 11. 2021

Lanýžové menu s Riccardem (ENG)

Další volné kurzy

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Dýně 4x jinak

Dýně 4x jinak

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Zvěřina a pálenky

Zvěřina a pálenky

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 300 Kč

Více