Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Blanc de Rouge, Hartmann Donà

Telecí nervetti s černým lanýžem a aceto Cesare
Lil Blanc 2015 magnum, Valfaccenda

Lanýžový obláček a fondue ze sýru pecorino
Slarina La Rina 2016, Fabrizio Iuli

Lanýžové risotto se sýrem robiola
Pinot Nero Nino 2014, Fabrizio Iuli

Ravioli plněné sýrem stracchino, mangold a lanýže Barbera d’Alba Gabutti , Dott. G. Cappellano

Medailonek Rossini s foie gras
Barolo Paiagallo 2014, Giovanni Canonica

Degustace sorbetu Claudio Corallo

4 500 Kč včetně DPH za osobu

Přijďte si užít luxusní servírovanou večeři, degustační menu, jehož nosnou ingrediencí jsou italské lanýže, kterou pro vás připraví sám Riccardo Lucque. Čeká vás večer plný prožitků, chutí a emocí. Pokud toužíte po gastronomickém zážitku, pak prosím přijměte naše pozvání ke stolu. Zážitek z večeře bude umocněn pečlivě vybranými víny od našeho sommeliéra. Nenechejte se přemlouvat, náš stůl se rychle plní.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pondělí, 11. 11. 2019, 18:00 - 21:00

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

17. 09. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

15. 10. 2019

I love Piemonte! (ENG)

25. 11. 2019

Lanýžové menu s Riccardem (ENG)

Další volné kurzy

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Cesta chleba s Maškrtnicí

Cesta chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 600 Kč

Více

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více

Domácí listové těsto

Domácí listové těsto

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více