Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Blanc de Rouge, Hartmann Donà

Telecí nervetti s černým lanýžem a aceto Cesare
Lil Blanc 2015 magnum, Valfaccenda

Lanýžový obláček a fondue ze sýru pecorino
Slarina La Rina 2016, Fabrizio Iuli

Lanýžové risotto se sýrem robiola
Pinot Nero Nino 2014, Fabrizio Iuli

Ravioli plněné sýrem stracchino, mangold a lanýže Barbera d’Alba Gabutti , Dott. G. Cappellano

Medailonek Rossini s foie gras
Barolo Paiagallo 2014, Giovanni Canonica

Degustace sorbetu Claudio Corallo

4 500 Kč včetně DPH za osobu

Přijďte si užít luxusní servírovanou večeři, degustační menu, jehož nosnou ingrediencí jsou italské lanýže, kterou pro vás připraví sám Riccardo Lucque. Čeká vás večer plný prožitků, chutí a emocí. Pokud toužíte po gastronomickém zážitku, pak prosím přijměte naše pozvání ke stolu. Zážitek z večeře bude umocněn pečlivě vybranými víny od našeho sommeliéra. Nenechejte se přemlouvat, náš stůl se rychle plní.

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

25. 11. 2019

Lanýžové menu s Riccardem (ENG)

21. 02. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

23. 03. 2020

Ryby a mořské plody ENG

Další volné kurzy

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Pečení vánočního cukroví II.

Pečení vánočního cukroví II.

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Veganské cukroví

Veganské cukroví

Marcela Dulanská

3 300 Kč

Více

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Champagne

Champagne

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Domácí listové těsto

Domácí listové těsto

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více