Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Blanc de Rouge, Hartmann Donà

Telecí nervetti s černým lanýžem a aceto Cesare
Lil Blanc 2015 magnum, Valfaccenda

Lanýžový obláček a fondue ze sýru pecorino
Slarina La Rina 2016, Fabrizio Iuli

Lanýžové risotto se sýrem robiola
Pinot Nero Nino 2014, Fabrizio Iuli

Ravioli plněné sýrem stracchino, mangold a lanýže Barbera d’Alba Gabutti , Dott. G. Cappellano

Medailonek Rossini s foie gras
Barolo Paiagallo 2014, Giovanni Canonica

Degustace sorbetu Claudio Corallo

4 500 Kč včetně DPH za osobu

Přijďte si užít luxusní servírovanou večeři, degustační menu, jehož nosnou ingrediencí jsou italské lanýže, kterou pro vás připraví sám Riccardo Lucque. Čeká vás večer plný prožitků, chutí a emocí. Pokud toužíte po gastronomickém zážitku, pak prosím přijměte naše pozvání ke stolu. Zážitek z večeře bude umocněn pečlivě vybranými víny od našeho sommeliéra. Nenechejte se přemlouvat, náš stůl se rychle plní.

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

28. 05. 2020

Ryby a mořské plody ENG

18. 06. 2020

Ryby a mořské plody ENG

19. 06. 2020

Riccardova Itálie (ENG)

26. 06. 2020

Riccardova Itálie (ENG)

01. 07. 2020

Riccardova Itálie (ENG)

20. 07. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

03. 08. 2020

Ryby a mořské plody ENG

20. 08. 2020

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Další volné kurzy

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Lelí’s cupcakes

Lelí’s cupcakes

Lenka Hnidáková

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: MASO

LA FINESTRA představuje: MASO

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více