Lektoři

Yasmin Keshmiri Hejduk

Pochází z Íránu, poté žila v Londýně a v roce 2006 se přestěhovala do Česka. Horlivou kuchařkou byla od mala, milovala vaření s maminkou. Jídlo je její vášní, naplňuje ji sdílet tradiční íránské chutě a vůně s ostatními. Rozšiřovat jim tak obzory i těšit jejich chuťové buňky. Když se její láska k vaření a její kreativní, organizační schopnosti spojí, výsledkem je vždy skvělá akce. Na kontě jich má nespočet. 

Kurzy

Jan Punčochář

Kariéra Honzy začala v hotelu Ambasador, poté sbíral zkušenosti v Rybím trhu, Zátiší Group či v International Zlatá Praha. Významnou stopu zanechal v Le Terroir, kde působil jako šéfkuchař 10 let a v Grand Cru, kterou povýšil na restauraci s puncem nejvyšší kvality. Stal se porotcem soutěže MasterChef Česko a plní si svůj sen, brzy otevře dvě vlastní místa – restauraci U Matěje a exkluzivní Stůl JP.

Kurzy

Josef Maršálek

Josefovy dezerty miluje i britská královna. Jako cukrář začínal v Praze, poté se přestěhoval do Bath v Anglii, kde se stal šéfcukrářem nejluxusnějšího lázeňského hotelu. Následoval Harrods, tam se plně realizoval a přebral všechna ocenění jaká mohl. Přestěhoval do Indie, kde se podílel na krásném projektu Conçu. Po návratu do Prahy pracuje Cakeshopu, založil Fat Brothers a chystá autobiografii i kuchařku. 

Kurzy

Jiří Hilgart

Výborný kuchař, úspěšný finalista soutěže MasterChef Česko, která jej od lásky k hudbě nasměřovala ke gastronomii. Předtím hrál 10 let v symfonickém orchestru na kontrabas a podílel se třeba na hudbě k filmu Quentina Tarantina. Našel se v gastronomii, v kuchyni preferuje čerstvost, jednoduchost a jídlo, které díky správné kombinaci surovin zkrátka funguje jako harmonie na talíři. 

Kurzy

Martin Beránek

Martin působil od roku 2003 jako kuchař a cukrář v Ristorante Rialto.V roce 2008 nastoupil jako cukrář do hotelu Noem Arch. Od roku 2009 exceloval jako hlavní cukrář Ristorante Rialto. Od 2012 je jeho kariéra spjata s italským bistrem La Bottega di Finestra v Praze a restaurací Il Mercato v Brně. Martin pekl i pro velmi významné osobnosti i české prezidenty.

Kurzy

Janina Černá

Cukrfree není dieta, je to životní styl. To nám Janina, autorka známého blogu Cukrfree a stejnojmenných kuchařek dokazuje už několik let. Svým příběhem, zkušenostmi pomáhá i spoustě dalších lidí, kteří se chtějí cukru jednou pro vždy zbavit. Janina má na kontě i výhru v soutěži Food Blog roku 2016 v kategorii Recepty.

Kurzy

Jana Bilíková

Jana je vystudovaná právnička oblékající rondon jako kreativní šéfkuchařka sítě restaurací Ambiente.  Byla vybrána jako jedna z Forbes 30 pod 30 a její prací je následovat moderní trendy v gastronomii.  Svoji kariéru začala v Sasazu, Kampa Park a následně pracovala tři roky v michelinské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise. Inspiraci na vaření sbírá na zahraničních stážích. 

Kurzy

Frankie Gallucci

Jídlo a vaření miloval od malička, do Prahy ho přivedla stáž ve Ferrero. Ale jeho doménou a vášní se stala pizza. Devět měsíců studoval veškeré chování a reakce těsta, mouky, fermentaci až konečně našel dokonalou kombinaci. Jako každý Ital miluje jen prvotřídní suroviny, Frankieho pizza je v Praze totálním fenoménem​.

 

Kurzy

Tomáš Babinec

Tomáš Babinec je především foodie nadšenec a zakladatel firmy Čongrády, která vyrábí skvělé paštiky a masové výrobky. Jak říká Tomáš, celé to začalo jednoduše láskou k jídlu, psaním o něm a sbíráním zkušeností od těch nejlepších kuchařů. A dnes je gastronomie nejen jeho největším koníčkem, ale i chlebodárcem. Tomáš posouvá českou gastronomii vpřed. 

Kurzy

Jaroslav Pochop

Jarda byl šéfkuchařem pražské restaurace Rawcha. Příprava syrové stravy ho před několika lety zcela pohltila. Absolvoval kurz přípravy raw pokrmů u raw chefa Russela Jamese v Londýně a roční studium u Ekaya Institute of Living Foods Education z USA, kde získal certifikáty šéfkuchaře přípravy syrových jídel a nutričního specialisty. ​

Kurzy

Sofia Smith

Sofie v současné době působí jako šéfkuchař v Cafe Buddha v Balbínově ulici. Svojí kariéru v Praze zahájila v British Council, Cafe Angel a restauraci Angel. Její specialitou je autentiská asijská kuchyně v moderním pojetí. Před zahájením inovativního projektu The Sexy Curry  Company působila jako šéfkuchař v restauraci La Patio. 

Kurzy