Letní kurz burgerů jako z Dishe

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

  • Příprava domácího kečupu
  • Příprava tradiční sicilské caponaty
  • Malý slider s hovězím masem, rukolou, uzenou mozzarelou, sicilskou caponatou a smaženou šalotkou
  • Burger s marinovaným lilkem, prosciutem, sýrem Asiago a zakysanou smetanou se sušenými rajčaty
  • Steakové hranolky s rozmarýnem

3 000 CZK včetně DPH za osobu

Jirka Janouch a jeho kurzy burgerů patří k těm nejoblíbenějším! Protože je Jirka opravdu zapálený kuchař a kurzy ho hrozně baví, opět vymyslet nový, tentokrát letní! Přijďte se naučit, jak si připravit letní Dish pecku Burger s marinovaným lilkem, prosciutem, sýrem Asiago a zakysanou smetanou se sušenými rajčaty a samozřejmě ty nejlepší domácí steakové hranolky! Jirka už se na vás moc těší! 

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."

 

Další kurzy

22. 03. 2019

Burgery jako z Dishe

13. 05. 2019

Burgery jako z Dishe

Další podobné kurzy

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Jiří Janouch

2 900 CZK

Více

To nejlepší z české kuchyně!

To nejlepší z české kuchyně!

Martin Kortus

2 000 CZK

Více

Vaříme v březnu

Vaříme v březnu

Martin Kortus

2 500 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Thajská večeře od Sofie

Thajská večeře od Sofie

Sofia Smith

3 000 CZK

Více

To nejlepší z Itálie ENG

To nejlepší z Itálie ENG

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Tuňák od A do Z

Tuňák od A do Z

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Lanýžové menu s Riccardem

Lanýžové menu s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více

Ukázka z kurzů