Letní kurz burgerů jako z Dishe

Šéfkuchař: Jiří Janouch

Jaké je menu?

Příprava domácího kečupu
Příprava tradiční sicilské caponaty
Malý slider s hovězím masem, rukolou, uzenou mozzarelou, sicilskou caponatou a smaženou šalotkou
Burger s marinovaným lilkem, prosciutem, sýrem Asiago a zakysanou smetanou se sušenými rajčaty
Steakové hranolky s rozmarýnem

3 000 Kč včetně DPH za osobu

Jirka Janouch a jeho kurzy burgerů patří k těm nejoblíbenějším! Protože je Jirka opravdu zapálený kuchař a kurzy ho hrozně baví, opět vymyslet nový, tentokrát letní! Přijďte se naučit, jak si připravit letní Dish pecku Burger s marinovaným lilkem, prosciutem, sýrem Asiago a zakysanou smetanou se sušenými rajčaty a samozřejmě ty nejlepší domácí steakové hranolky! Jirka už se na vás moc těší! 

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem."

 

Další kurzy lektora/ky

13. 05. 2019

Burgery jako z Dishe

17. 06. 2019

Burgery jako z Dishe

Další volné kurzy

Sladký americký sen

Sladký americký sen

Josef Maršálek

4 950 Kč

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Snídaně stylově

Snídaně stylově

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Ukázka z kurzu