Letní menu jako vyšité!

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • Vodní meloun na slano s kozím sýrem, pepřem a olivovým olejem
  • Pstruh nadívamý houbami se šafránovým máslem
  • Čerstvé fíky flambované na grand marnier a černém pepři

950 CZK včetně DPH za osobu

Přijďte se naučit lehké a jednoduché menu, které se v letních horkých dnech stane Vaším parťákem! 

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

26. 02. 2019

Men in the kitchen

18. 03. 2019

Rum na talíři

05. 04. 2019

Men in the kitchen

08. 04. 2019

Do Francie s Martinem

16. 04. 2019

Rum na talíři

25. 04. 2019

Ve stylu Grand Marnier

14. 05. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

Další podobné kurzy

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

To pravé thajské curry

To pravé thajské curry

Sofia Smith

2 500 CZK

Více

Tapas - Španělská inspirace

Tapas - Španělská inspirace

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Burgery jako z Dishe

Burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více

Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Tomáš Babinec

2 900 CZK

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: MASO

LA FINESTRA představuje: MASO

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více

Pečení chleba s Maškrtnicí

Pečení chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více