Saláty v zahradě

Šéfkuchař: Jana Bilíková
Honza Všetečka

Jaké je menu?

Claus Preisinger – Ancestrale 2018 

Netradiční rajčatový salát s jahodami
Alex Koppitsch – Rosza 2018 

Salát s grilovanými broskvemi a ovčím sýrem

Lilkový salát s miso a čočkou

Osvěžující okurkový salát s mákem

Von Winning – Sauvignon II 2018

Johannes Zillinger – Numen Muskateller 2016

A jako příloha grilované maso

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Svěží, kreativní, moderní, zkrátka hodně trendy saláty. Kurz s kreativními šéfkuchaři Ambiente Janou Bilíkovou a Honzou Všetečkou je ten pravý pro všechny, kdo se chtějí naučit univerzální poměry pro přípravu aromatických salátových zálivek, jako je třeba maková, z růžové vody nebo miso pasty, a principy sestavování salátů tak, aby vždy chutnaly skvěle.

Zapomeňte na to, že salát je jen nudná a nutná příloha k masu. Ukážeme si, jak hravé tohle jídlo může být, a naučíme se připravovat hned čtyři nápadité saláty, které Vám budou inspirací při tvorbě mnoha dalších. Těšte se na netradiční kombinace – rajčatový, jeden aromatický, jeden osvěžující a další. Volitelným doplňkem k salátům bude grilované maso. A na závěr jako překvapení pro Vás mají Jana s Honzou ještě jeden chod navíc, který si za léto připravíte ještě mnohokrát. Je na co se těšit!

Kurz bude probíhat na zahradě restaurace Aromi. 

 

Jana Bilíková

Jana je vystudovaná právnička oblékající rondon kreativní šéfkuchařky sítě restaurací Ambiente. Byla vybrána jako jedna z Forbes 30 pod 30 a její prací je následovat moderní trendy v gastronomii. Svoji kariéru začala v SaSaZu, Kampa Parku a následně pracovala tři roky v michelinské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise. Inspiraci pro vaření sbírá na zahraničních stážích. 

Další kurzy lektora/ky

25. 08. 2020

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

14. 09. 2020

Triky šéfkuchařů – dochucování (sladká a slaná chuť)

Honza Všetečka

Kreativní šéfkuchař restaurační sítě Ambiente.

Další kurzy lektora/ky

14. 09. 2020

Triky šéfkuchařů – dochucování (sladká a slaná chuť)

Další volné kurzy

Burgery jako z Dishe

Burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 Kč

Více

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Jana Bilíková

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

České menu z Kuchyně II.

České menu z Kuchyně II.

Marek Janouch
Dalibor Křivánek

3 600 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Nedělní pečení s Eliškou

Nedělní pečení s Eliškou

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více