Saláty v zahradě

Šéfkuchař: Jana Bilíková
Honza Všetečka

Jaké je menu?

Claus Preisinger - Ancestrale 2018 

Netradiční rajčatový salát s jahodami
Alex Koppitsch - Rosza 2018 

Salát s grilovanými broskvemi a ovčím sýrem

Lilkový salát s miso a čočkou

Osvěžující okurkový salát s mákem

Von Winning - Sauvignon II 2018

Johannes Zillinger - Numen Muskateller 2016

A jako příloha grilované maso

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Svěží, kreativní, moderní, zkrátka hodně trendy saláty. Kurz s kreativními šéfkuchaři Ambiente Janou Bilikovou a Honzou Všetečkou je ten pravý pro všechny, kdo se chtějí naučit univerzální poměry pro přípravu aromatických salátových zálivek jako je třeba maková, z růžové vody nebo miso pasty a principy sestavování salátů tak, aby vždy chutnaly skvěle.

Zapomeňte na to, že salát je jen nudná a nutná příloha k masu. Ukážeme si, jak hravé tohle jídlo může být a naučíme se připravovat hned čtyři nápadité saláty, které vám budou inspirací při tvorbě mnoha dalších. Těšte se na netradiční kombinace - rajčatový, jeden aromatický, jeden osvěžující, a další. Volitelným doplňkem k salátům bude grilované maso. A na závěr jako překvapení pro vás mají Jana s Honzou ještě jeden chod navíc, který si za léto připravíte ještě mnohokrát. Je na co se těšit!

Kurz bude probíhat v zahradě restaurace Aromi. 

 

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Úterý, 28. 07. 2020, 16:30 - 20:30

Marko Jelič Volno

Jana Bilíková

Jana je vystudovaná právnička oblékající rondon jako kreativní šéfkuchařka sítě restaurací Ambiente.  Byla vybrána jako jedna z Forbes 30 pod 30 a její prací je následovat moderní trendy v gastronomii.  Svoji kariéru začala v Sasazu, Kampa Park a následně pracovala tři roky v michelinské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise. Inspiraci na vaření sbírá na zahraničních stážích. 

Další kurzy lektora/ky

25. 08. 2020

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

14. 09. 2020

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Honza Všetečka

Kreativní šéfkuchař restaurační sítě Ambiente.

Další kurzy lektora/ky

14. 09. 2020

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Další volné kurzy

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 Kč

Více

Thajská večeře od Sofie ENG

Thajská večeře od Sofie ENG

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Riccardova Itálie (ENG)

Riccardova Itálie (ENG)

Riccardo Lucque

3 600 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: MASO

LA FINESTRA představuje: MASO

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více