
Masterclass s Riccardem Lucque
Šéfkuchař:
Riccardo Lucque
Jaké je menu?
Bešamel
Křupavá cuketa s majonézou
Krémové cacio e pepe
Těstoviny s omáčkou amatriciana
Šafránové risotto s telecím a morkovou kostí
Profiteroly plněné cukrářským krémem s čokoládovou polevou
990 Kč včetně DPH za osobu
Šest receptů a spousty jídel vycházejících z nich. Riccardo pro tento svůj online kurz vaření vybral jídla, která jsou pro něj něčím vyjímečná. Ať už jde o recept z rodinné kuchařky, jeho nejoblíbenější jídlo nebo pokrm, kterým si získal srdce mnohých z nás. Všechna jídla si s ním budete moct připravit ve své domácí kuchyni, kde to dobře znáte a třeba zapojit i někoho dalšího! Riccardo prozradil spoustu tipů a zajímavostí a díky jeho instrukcím si všechna jídla určitě připravíte naprosto dokonale! Videa si můžete navíc pustit kolikrát jen budete chtít a vrátit se k nim kdykoli, až na ně zase dostanete chuť!

Riccardo Lucque
Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.
Další volné kurzy

Rum na talíři
Martin Kortus
3 300 Kč

Masopustní koblihy s Julianou
Juliana Fischerová
3 300 Kč

Rostlinně
Adam Novotný
Libor Pozníček
3 300 Kč

La Finestra představuje: ryby & mořské plody
Tomáš Juřík
3 950 Kč

Men in the kitchen
Martin Kortus
3 300 Kč

Skandinávské pečení
Eva Simkovičová
3 300 Kč

Vaření s dětmi
Darina Sieglová
2 500 Kč

Indian home cooking se Sofií (ENG)
Sofia Smith
3 300 Kč