Masterclass s Riccardem Lucque

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Bešamel

Křupavá cuketa s majonézou

Krémové cacio e pepe

Těstoviny s omáčkou amatriciana

Šafránové risotto s telecím a morkovou kostí

Profiteroly plněné cukrářským krémem s čokoládovou polevou

990 Kč včetně DPH za osobu

Šest receptů a spousty jídel vycházejících z nich. Riccardo pro tento svůj online kurz vaření vybral jídla, která jsou pro něj něčím vyjímečná. Ať už jde o recept z rodinné kuchařky, jeho nejoblíbenější jídlo nebo pokrm, kterým si získal srdce mnohých z nás. Všechna jídla si s ním budete moct připravit ve své domácí kuchyni, kde to dobře znáte a třeba zapojit i někoho dalšího! Riccardo prozradil spoustu tipů a zajímavostí a díky jeho instrukcím si všechna jídla určitě připravíte naprosto dokonale! Videa si můžete navíc pustit kolikrát jen budete chtít a vrátit se k nim kdykoli, až na ně zase dostanete chuť! 

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 30. 10. 2021, 10:00 - 10:01

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl i do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více