Men in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Kentucky Mule

Husí játra restovaná na jablečném octu s bruschettou Whisky Old Fashioned

Roastbeef se zauzenou domácí majonézou
Talisker 10 y.o.

Rib eye steak s omáčkou připravenou z whisky a zeleného pepře se zelenými fazolkami restovanými na čerstvém česneku
Rob Roy

Chocolate mousse s whisky a směsí lesního ovoce
Dalwhinnie 15 y.o.

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Laboratorio je připraveno na pořádnou pánskou jízdu! V tomto kurzu nehraje hlavní roli jenom jídlo, ale sekunduje mu whisky. Degustačními kombinacemi whisky a pokrmů vás bude provázet ambasador prestižní světové barmanské soutěže World Class Petr Kymla, zástupce společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.  Chlapi se společně pustí do přípravy menu ze zásadních surovin: po lehkém začátku s husími játry bude následovat hovězí. Nejprve pěkný roastbeef a dále pak rib eye steak. Nakonec nás čeká čokoládový závěr se směsí lesního ovoce. A whisky! V omáčce, v dezertu, ve skle ... Pánové, máte se na co těšit!

Termíny

Datum Stav Rezervace

Úterý, 25. 02. 2020, 16:30 - 20:30

Obsazeno

Neděle, 05. 04. 2020, 16:30 - 20:30

Obsazeno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

02. 02. 2020

Zvěřina a pálenky

07. 02. 2020

Ladies with cocktails in the kitchen

13. 03. 2020

Rum na talíři

30. 03. 2020

Rum na talíři

Další volné kurzy

Domácí listové těsto

Domácí listové těsto

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Zvěřina a pálenky

Zvěřina a pálenky

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky - zimní edice!

To nejlepší z Esky - zimní edice!

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Ukázka z kurzu