Men in the kitchen

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

(Kentucky Mule)
Husí játra restovaná na jablečném octu s bruschettou (Whisky Old Fashioned)
Roastbeef se zauzenou domácí majonézou (Talisker 10yo)
Rib eye steak s omáčkou připravenou z whisky a zeleného
pepře se zelenými fazolkami restovanými na čerstvém česneku (Rob Roy)
Chocolate mousse s whisky a směsí lesního ovoce (Dalwhinnie 15yo)

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Laboratorio je připraveno na pořádnou pánskou jízdu! V tomto kurzu nehraje hlavní roli jenom jídlo, ale sekunduje mu whisky. Degustačními kombinacemi whisky a pokrmů vás bude provázet ambasador prestižní světové barmanské soutěže World Class Petr Kymla, zástupce společnosti Ultra Premium Brands, se kterou Laboratorio na tomto projektu spolupracuje.  Chlapi se společně pustí do přípravy menu ze zásadních surovin: po lehkém začátku s husími játry bude následovat hovězí. Nejprve pěkný roastbeef a dále pak rib eye steak. Nakonec nás čeká čokoládový závěr se směsí lesního ovoce. A whisky! V omáčce, v dezertu, ve skle ... Pánové, máte se na co těšit!

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Středa, 12. 06. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Obsazeno

Pondělí, 16. 09. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Pátek, 18. 10. 2019, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

04. 06. 2019

Rum na talíři

13. 09. 2019

Rum na talíři

07. 10. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

21. 10. 2019

Ve stylu Grand Marnier

01. 11. 2019

Rum na talíři

Další volné kurzy

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 Kč

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 Kč

Více

Thajská večeře od Sofie ENG

Thajská večeře od Sofie ENG

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Marek Bartoš

2 500 Kč

Více